Πέθανε από κορωνοϊό influencer που δεν πίστευε στον ιό

Μολύνθηκε μετά από ταξίδι του στην Τουρκία

Νικημένος από τον κορωνοϊό, κατέληξε ο 33χρονος γυμναστής, Ντμίτρι Στούζουκ, ο οποίος είχε πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram και διατεινόταν πως ο ιός δεν υπάρχει. 

Ο Στούζουκ ήταν από εκείνους που πίστευαν πως δεν υπάρχει κορωνοϊός, όμως η τύχη του έπαιξε σκληρό παιχνίδι, και κόλλησε το φονικό ιό μετά από ταξίδι του στην Τουρκία. 

 

 

Ενώ βρισκόταν εκεί, ένα πρωί ξύπνησε με πρησμένο λαιμό και δυσκολία στην αναπνοή. Επέστρεψε στην Ουκρανία, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικός στον Covid-19 και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε. 

 

 

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του είχε εκφράσει την απορία του, που το νοσοκομείο ήταν γεμάτο και οι νοσηλευτές αναγκάζονταν να περιθάλπουν ασθενείς ακόμα και στους διαδρόμους. 

Ο 33χρονος ανέβασε στοn λογαριασμό του στο Instagram και μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, που τον έδειχνε με μάσκα οξυγόνου, ενώ πήρε εξιτήριο, μετά από οχτώ μέρες νοσηλείας. 

«Ήμουν αυτός που πίστευε ότι ο Covid δεν υπάρχει… Μέχρι να αρρωστήσω», είχε αναφέρει σε μια ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο. 

Λίγες μέρες αφότου πήρε εξιτήριο, αναγκάστηκε να επιστρέψει ξανά, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εμφάνισε καρδιακές επιπλοκές.

 

 

Τον θάνατό του ανακοίνωσε μέσω Instagram η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους.