ΗΠΑ: Έκλεισε το αγόρι της σε βαλίτσα, κοιμήθηκε και τον άφησε να πεθάνει!

Τα βίντεο στο κινητό της που την «καίνε»

Μία 42χρονη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ σκότωσε τον σύντροφό της κλείνοντάς τον σε μία βαλίτσα, κατά τη διάρκεια ενός… παιχνιδιού όπως ανέφερε, δικαιολογία που δεν έπεισε κανέναν μετά την αποκάλυψη βίντεο στο κινητό της που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό.

ΗΠΑ: Σκότωσε τη φίλη του και αυτοκτόνησε - Τι έλεγε σε σημείωμά του

Όπως ανέφερε η Sarah Boone στις αρχές, τόσο η ίδια όσο και ο φίλος της είχαν τη διάθεση να παίξουν κρυφτό σε συνδυασμό με κατανάλωση αλκοόλ. Έτσι, τον έκλεισε σε μια βαλίτσα, πήγε για ύπνο και ξύπνησε ώρες αργότερα όταν χτύπησε το κινητό της. Όταν άνοιξε τη βαλίτσα τον βρήκε αναίσθητο, κάλεσε την αστυνομία αλλά ήταν αργά, σύμφωνα με τη New York Post.

ΗΠΑ: Άνδρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 5χρονο γιο της κοπέλας του

Τα βίντεο στο κινητό της που την «καίνε»

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το θύμα έφερε ένα χτύπημα στο άνω χείλος και μια μελανιά στο μάτι, ενώ βίντεο στο κινητό τη; 42χρονης φαίνεται να αποδεικνύουν την ενοχή της και το τί ακριβώς συνέβη.

 

ΗΠΑ: Μακάβριο εύρημα - Εντοπίστηκε πτώμα 22χρονης σε βαλίτσα

Σε ένα βίντεο, φαίνεται να κοροϊδεύει τον Jorge, όσο εκείνος της λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει, ενώ αυτή φαίνεται να του απαντάει «Αυτό παθαίνω και εγώ όταν με πνίγεις. Έτσι νιώθω όταν με απατάς».

ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του

Σε δεύτερο βίντεο φαίνεται η βαλίτσα μέσα από την οποία προσπαθεί να δραπετεύσει ο άτυχος 42χρονος, ενώ σε τρίτο φαίνεται να έχει μετακινηθεί η βαλίτσα.

Η 42χρονη Sarah Boone συνελήφθη λόγω ανακριβειών των όσων είπε και των όσων δείχνουν τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της.