ΗΠΑ: Σκότωσε τη γυναίκα και τον γιο του για να εισπράξει τις ασφάλειες ζωής

Πώς σκηνοθέτησε τους θανάτους τους

Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, φαίνεται ότι είχε ανακαλύψει ένα ιδιαίτερο τρόπο για να κερδίζει πολλά χρήματα. Όπως αναφέρει η New York Post, ένας 60χρονος σκότωνε μέλη της οικογένειάς του για να εισπράξει τα χρήματα από τις ασφάλειες ζωής τους.

Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε λεωφορείο με 40 επιβάτες - Ένας νεκρός

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του γιου του, στην οποία προέβη για να καρπωθεί τα χρήματα από την ασφάλειά του και κρίθηκε στη συνέχεια ένοχος και για τον θάνατο της γυναίκας του, για τον ίδιο λόγο.

Σκηνοθετημένοι οι θάνατοι μητέρας και παιδιού

Ο 60χρονος είχε δολοφονήσει την Κριστίνα Κάρλσεν το 1991, προκειμένου να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 200 χιλιάδες δολάρια, με το σχετικό συμβόλαιο που σύναψε με την ασφαλιστική εταιρεία να υπογράφεται 19 ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί στην τουαλέτα του σπιτιού της, εγκλωβισμένη σε ένα παράθυρο.

ΗΠΑ: 9χρονος μαχαίρωσε την 5χρονη αδερφή του - Βρίσκεται υπό κράτηση

Ο Καρλ Κάρλσεν είχε καταδικαστεί στη Νέα Υόρκη το 2013, πως δολοφόνησε και τον γιο του σε ηλικία 23 ετών, προκειμένου να πάρει σε αυτήν την περίπτωση 700 χιλιάδες δολάρια. Ο Λέβι Κάρλσεν πέθανε πέντε χρόνια νωρίτερα (το 2008), όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω του.

Πώς οι ανακριτές έφτασαν στον κατηγορούμενο

Οι ανακριτές είχαν κρίνει πως η ιστορία αυτή σκηνοθετήθηκε, προκειμένου να μοιάζει με ατύχημα. Ωστόσο, τα στοιχεία έδειξαν πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Στον Καρλ Κάρλσεν επιβλήθηκαν 15 χρόνια φυλάκισης, ποινή που εκτίει μέχρι σήμερα. Μάλιστα, όταν του ανακοινώθηκε η ετυμηγορία, το πρόσωπό του ήταν ανέκφραστο, κάτι που δημιούργησε αίσθηση.

ΗΠΑ: Έφηβος δολοφόνησε την οικογένειά του και μετά πήγε στο σχολείο

Ωστόσο, στη συνέχεια υπήρξαν στοιχεία πως και ο θάνατος της συζύγου του δεν οφειλόταν σε ατύχημα. Έτσι, ο 60χρονος οδηγείται σε ακόμη μια δίκη, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τα ισόβια.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Κριστίνα Κάρλσεν άνοιξε ξανά όταν ο άντρας της οδηγήθηκε στη φυλακή.

Αποκεφάλισε τέσσερα άτομα με φαλτσέτα-Αναμεσά τους δύο παιδιά

Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, ο Καρλ Κάρλσεν αποδείχθηκε ότι έβαλε «τιμή» και στη δεύτερη σύζυγό του, την Σίντι Κάρλσεν. Όπως δήλωσε η γυναίκα, εάν πέθαινα θα του απέφερε 1,2 εκατομμύρια δολάρια.