Δεκάχρονος άφησε έγκυο 13χρονο κορίτσι

Σοκ σε πόλη της Ρωσίας από την είδηση

Μια 13χρονη μαθήτρια έμεινε έγκυος από ένα δεκάχρονο αγόρι στη Ρωσία, σοκάροντας τη ρωσική κοινή γνώμη. 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Kransoyarsk στη Σιβηρία. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, τα δύο παιδιά δεν πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, αλλά ήταν φίλοι από μικρά. 

Ο δεκάχρονος και η 13χρονη φίλη του - φωτογραφία: Facebook

Το κοριτσάκι θα κρατήσει το παιδί, έχοντας και την στήριξη της οικογένειάς της, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην εγκυμοσύνη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομία, στις 13 Ιανουαρίου 2020 γιατροί κατήγγειλαν ότι ένα κοριτσάκι 13 ετών ήταν έγκυος. 

Στη δημοσιότητα δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία για το δεκάχρονο αγόρι, όμως στα social media και των δύο, είχαν γράψει ότι ήταν… παντρεμένοι. 

Πάντως ένα παιδίατρος της περιοχής εξέφρασε τις αμφιβολίες του ότι το αγόρι είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί η 13χρονη. 

«Θεωρητικά κάτι τέτοιο είναι πιθανόν. Δεν ξέρω τίποτα για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά νομίζω ότι το αγοράκι μπορεί να κατηγορείται άδικα και άλλος να είναι ο υπαίτιος για την εγκυμοσύνη του κοριτσιού», είπε ο Nikolai Skorobogatov στην Daily Mail.

Το 2009 η Μεγάλη Βρετανία είχε συγκλονιστεί από την είδηση ότι ένα 12χρονο αγόρι έγινε πατέρας από την 15χρονη φίλη του. 

Η υπόθεση αυτή είχε γίνει αφορμή για να ξεκινήσει μια δημόσια συζήτηση περί ηθικής και για το πού βαδίζει η σύγχρονη Βρετανία. 

Μετά από τη διεξαγωγή όμως εξέτασης DNA αποδείχθηκε πως ο 12χρονος δεν ήταν ο πατέρας, αλλά ένα άλλο 15χρονο αγόρι.