Νεαρή blogger βρέθηκε γυμνή και με κομμένο λαιμό μέσα σε βαλίτσα

Έκανε διακοπές στην Κέρκυρα και τη Σαντορίνη

Άγρια δολοφονημένη με κομμένο τον λαιμό μέσα σε μια βαλίτσα βρέθηκε μια 24χρονη διάσημη blogger από τη Ρωσία, η οποία πριν από μία εβδομάδα έκανε διακοπές στην Κέρκυρα και νωρίτερα στη Σαντορίνη. 

 

 

Η Ekaterina K.  εργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας, ενώ στο Instagram είχε περισσότερους από 80.000 followers. 

 

 

Είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Μόσχ. Η παρουσία της στα social media ήταν έντονη, καθώς πολλοί θαυμαστές της την παρομοίαζαν με την Όντρεϊ Χέμπορν. 

 

 

Μετά το ταξίδι της στην Κέρκυρα οι γονείς της προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά, αλλά η 24χρονη καλλονή δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. 

 

 

Τελικά απευθύνθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου έμενε και όταν εκείνος άνοιξε την πόρτα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. Η Ekaterina ήταν γυμνή μέσα σε μια βαλίτσα, ενώ ο δράστης της είχε κόψει τον λαιμό. 

 

 

Οι αρχές ερευνούν το στενό της περιβάλλον, καθώς η 24χρονη είχε πρόσφατα χωρίσει από τον 32χρονο φίλο της και είχε ξεκινήσει μια νέα σχέση με έναν άνδρα 52 ετών.