Τι συμβαίνει στη Μέρκελ; Μετά το τρέμουλο κλείνει τα μάτια της

Παραμένει η ανησυχία για την κατάστασή της υγείας της

Η Μέρκελ όταν άρχισε να τρέμει σε δημόσια εμφάνιση δίπλα στον Γερμανό πρόεδρο

Μετά το τρέμουλο που εμφάνισε η Άνγκελα Μέρκελ σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της, η ανησυχία για την υγεία της επανήλθε, καθώς στην ορκωμοσία της Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ, της νέας υπουργού Άμυνας, η καγκελάριος έκλεινε συνεχώς τα μάτια της και έδειχνε σαν να κοιμάται, ενώ ήταν καθιστή. 

Η Άνγκελα Μέρκελ δεν μπορούσε να λείπει από την ορκωμοσία της… εκλεκτής της, η οποία βρίσκεται και στην ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών.  Αυτή τη φορά όμως, ο φακός, που την «καταδιώκει» τον τελευταίο καιρό, την απαθανάτισε αρκετές φορές με κλειστά μάτια, είτε καθιστή, είτε όρθια. 

«Έκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», σχολιάζει δημοσίευμα της «Bild». 

Η αίθουσα, όπου γινόταν η ορκωμοσία ήταν γεμάτη από κόσμο, η θερμοκρασία ήταν πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν υπήρχε κλιματισμός και αυτό γιατί η ορκωμοσία, λόγω εργασιών, δεν έγινε στην αίθουσα της ολομέλειας του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου. 

Ενδεχομένως λοιπόν, όπως αναφέρουν τα γερμανικά δημοσιεύματα, αυτό να προκάλεσε μια δυσφορία στην Άνγκελα Μέρκελ, όμως η εικόνα της αυτή με τα κλειστά μάτια σε συνδυασμό με το τρέμουλο των προηγούμενων ημερών, έχει αναζωπυρώσει τα σενάρια για την υγεία της.