Απήγαγε λεμούριο από ζωολογικό κήπο για να τον κάνει κατοικίδιο!

Ο 19χρονος Ακίνας Κάσμπαρ παραδέχθηκε την απαγωγή

Ακίνας Κάσμπαρ

Συνήθως όταν πάμε σε ζωολογικό κήπο, τραβάμε φωτογραφίες ή παίρνουμε κουκλάκια και μπρελόκ για αναμνηστικά. Ένας Καλιφορνέζος όμως το πήγε ένα βήμα παραπέρα!

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος έκλεψε από ζωολογικό κήπο τον πιο γηραιό λεμούριο που βρίσκεται σε αιχμαλωσία στη Βόρεια Αφρική για να τον κρατήσει για κατοικίδιο!

Ο λόγος για τον 19χρονο Ακίνας Κάσμπαρ που όπως ανέφερε στο δικαστήριο, μια νύχτα του Ιουλίου διέρρηξε τον ζωολογικό κήπο της Σάντα Άνα κοντά στο Λος Άντζελες για να κλέψει τον Άιζακ, έναν 32χρονο λεμούριο.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, την επομένη ο νεαρός έβαλε το ζώο σε ένα πλαστικό κουτί και το εγκατέλειψε στην εξωτερική σκάλα ενός ξενοδοχείου μαζί με ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι ανήκει στον ζωολογικό κήπο και ότι θα πρέπει να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ευτυχώς ο Άιζακ δεν τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σώος και αβλαβής στο σπίτι του.

Ο 19χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία του Νιούπορτ Μπιτς για μια υπόθεση ληστειών, κινδυνεύει να καταδικαστεί με ένα χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 100.000 δολαρίων.

λεμούριος

Έτσι ειναι οι λεμούριοι

Οι λεμούριοι, που ξεχωρίζουν από τη ριγωτή άσπρη- μαύρη ουρά τους, περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τα 25 πιο απειλούμενα με εξαφάνιση πρωτεύοντα θηλαστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top