Ιστορία αγάπης: Τους χώρισε ο πόλεμος και συναντήθηκαν μετά από 75 χρόνια

«Ποτέ δε σταμάτησα να σε σκέφτομαι!» - Η ιστορία που συγκλόνισε τη Γαλλία

Την πρώτη του αγάπη συνάντησε μετά από 75 ολόκληρα χρόνια ένας Αμερικανός βετεράνος. Ο K.T. Robbins κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε υποχρεωθεί να φύγει βιαστικά από τη Γαλλία για πάει στο ανατολικό μέτωπο.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Γαλλία, υποσχέθηκε στη νεαρή τότε Jeannine Ganaye ότι θα επέστρεφε για να την παντρευτεί. Αλλά δε γύρισε ποτέ. 

Μετά το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εκείνος παντρεύτηκε στην Αμερική και έκανε τη δική του οικογένεια. Ποτέ, όμως, δε σταμάτησε να σκέφτεται την αγαπημένη του Jeannine.

 

 

Οι δεκαετίες πέρασαν και ο βετεράνος επέστρεψε κάποια στιγμή στη Γαλλία με αφορμή την 75η επέτειο από την απόβαση της Νορμανδίας.

Στα χέρια του κρατούσε μία φωτογραφία της Jeannine. Από περιέργεια οι δημοσιογράφοι του France 2 τον ρώτησαν ποια ήταν αυτή η γυναίκα. Τους διηγήθηκε την ιστορία αγάπης τους, εξηγώντας τους πως ήταν το κορίτσι που άφησε πίσω.

Ήθελα να γυρίσω να την ξαναβρώ, αλλά πίστευα ότι μπορεί να μη ζει πια.

Συγκινημένοι από το love story του ζευγαριού, οι δημοσιογράφοι του France 2 άρχισαν να ερευνούν τι είχε απογίνει η Jeannine, βασισμένοι σε πληροφορίες που τους είχε δώσει ο βετεράνος. Και τελικά τη βρήκαν. Και όχι μόνο ήταν ζωντανή αλλά ήθελε να τον συναντήσει κιόλας!

Οι σκηνές που ακολούθησαν κατά την επανένωση του ζευγαριού ήταν άκρως συγκινητικές.

Με το που συναντήθηκαν μετά από 75 χρόνια ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου με κλάματα, με τον K.T. Robbins να της λέει:

Πάντα σε αγαπούσα. Ποτέ δεν έφυγες από την καρδιά μου!

«Μου λέει πως με αγαπά. Το είχα καταλάβει αυτό! Και εγώ επίσης σε είχα στο μυαλό μου. Σκεφτόμουν ότι θα ερχόσουν!» του ανταπάντησε η 92χρονη.

Οι δυο τους πέρασαν μερικές ώρες μαζί, ενώ στο τέλος υποσχέθηκαν να ξαναβρεθούν.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η κόρη της 92χρονης Jeannine, καρπός του έρωτάς της από τον γάμο της, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Μάλιστα ήταν από αυτούς που βοήθησαν τους δημοσιογράφους να φέρουν στην επαφή το ζευγάρι.