Καλλονή νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από ερωτικό παιχνίδι

Για ανθρωποκτονία διώκεται ο σύντροφός της

Νεκρή σε δωμάτιο ελβετικού ξενοδοχείου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης μια 22χρονη Βρετανίδα, με τις αρχές να εκτιμούν ότι υπήρξε θύμα ενός σεξουαλικού παιχνιδιού που πήγε στραβά. Ωστόσο πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση, ενώ ο σύντροφος της νεαρής γυναίκας διώκεται για ανθρωποκτονία. 

Η 22χρονη καλλονή βρισκόταν στο Λοκαρνό για ολιγοήμερες διακοπές με τον 29χρονο Γερμανό σύντροφό της, Marc Schatzle. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε μέσα στο μπάνιο του δωματίου τους από το προσωπικό του ξενοδοχείου. 

Λίγες ώρες πριν μάλιστα και συγκεκριμένα μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης ακουγόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού έντονη φασαρία με αποτέλεσμα αρκετοί πελάτες από γειτονικά δωμάτια να καλέσουν τη ρεσεψιόν για να παραπονεθούν. 

Όμως οι φωνές και η φασαρία σταμάτησαν λίγο αργότερα κι έτσι ο ρεσεψιονίστ δεν πήγε για να κάνει συστάσεις στο ζευγάρι. 

Το ίδιο πρωί, στις 06:30, ο Γερμανός σύντροφος της κοπέλας κατέβηκε από το δωμάτιο και είπε στον υπάλληλο να καλέσει ασθενοφόρο γιατί η κοπέλα του ένιωθε έντονη αδιαθεσία. Μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο αντίκρισε την 22χρονη αναίσθητη στο πάτωμα του μπάνιου. Οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της. 

Ο σύντροφός της, μιλώντας στους αστυνομικούς είπε ότι ο θάνατος της κοπέλας του οφείλεται σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι μεταξύ τους που πήγε στραβά. Ο νεαρός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία. 

Φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση θα ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας, το οποίο αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η πρώτη εξέταση της σορού δείχνει ότι ο θάνατος της 22χρονης οφείλεται σε ασφυξία, όμως το σώμα της ήταν γεμάτο αμυχές, κοψίματα και μώλωπες, που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top