Έδωσε σοκολάτα στα παιδιά της - Μετά τα στραγγάλισε και τα έκαψε

Καταδικάστηκε η σύγχρονη «Μήδεια»

Μια υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα αναβίωσε στη Ρωσία, με πρωταγωνίστρια μία 27χρονη, γνωστή ως «βασίλισσα των καλλυντικών, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο χάρισε μία σοκολάτα ως τελευταίο σνακ στα δύο παιδιά της, λίγο πριν τα σκοτώσει και κάψει τις σορούς τους.

Η 27χρονη καταδικάστηκε για τις στυγερές δολοφονίες της 4χρονης κόρης της, Χαντίζα, και του 2χρονου γιου της, Σουλεϊμάν, σε 19 χρόνια κάθειρξη από ρωσικό δικαστήριο.

Τα στραγγάλισε και τα έκαψε 

Κατά τη διάρκεια της δίκης της, προβλήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου, όπου σταμάτησε η γυναίκα, στο οποίο φαίνεται να τους αγοράζει μια σοκολάτα, αλλά και την καύσιμη ύλη, που χρησιμοποίησε αργότερα για να τα απανθρακώσει.

Η Καρίμοβα, η οποία μετρά 27.000 συνδρομητές στην online επιχείρηση πώλησης καλλυντικών που λειτουργεί, στραγγάλισε τα δυο παιδιά μέσα στο νοικιασμένο αμάξι της και στη συνέχεια οδήγησε μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο, για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για την καύση τους σε δάσος της περιοχής Νίζνι Νοβγκορόντ. Αμέσως μετά, έβαλε τις καμένες σορούς στο αμάξι της κι επέστρεψε στο σπίτι της.

Το επόμενο πρωί, τις άφησε σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, στην οποία έβαλε φωτιά, προκειμένου να σβήσει τα ίχνη της πράξης της.