Αλβανία: Ένταση έξω από τη Βουλή – Θέλουν να ρίξουν τον Ράμα

Οι διαδηλώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο στην Αλβανία

Τουλάχιστον «εκρηκτικό» μπορεί να χαρακτηριστεί το πολιτικό τοπίο στην Αλβανία. Οι αντικυβερνητικoί  διαδηλωτές συνεχίζουν μέχρι να πετύχουν την αποκαθήλωση του Έντι Ράμα. 

Οι διαδηλώσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην Αλβανία.

Χιλιάδες πολίτες κατακλύζουν για ακόμη μία μέρα τους δρόμους, απαιτώντας να μπει ένα τέλος σε αυτό που αποκαλούν «ναρκο-κράτος» και «ναρκο-Βουλή» . 

Η αλβανική κοινωνία παραμένει βουτηγμένη στην εξαθλίωση. Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει χτυπήσει κόκκινο δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Έντι Ράμα  .Ενωμένη η  αντιπολίτευση του δείχνει τον δρόμο της εξόδου. 

Ο Αλβανός πρωθυπουργός τα βάζει ακόμη και με τον χολιγουντιανό ηθοποιό Λίαμ Νίσον . Οι Αλβανοί  θεωρούν πώς στην ταινία του Αρπαγή  παρουσιάζει τα Τίρανα σαν κρησφύγετο εγκληματιών.

Στην νέα  τουριστική καμπάνια της χώρας τον καλούν να επισκεφθεί τον επίγειο παράδεισό τους να γευτεί τις λιχουδιές τους για να ανακαλέσει ..

Σάκος με όπλα και μαχαίρια εντοπίστηκε στο Καλπάκι.

Είναι η στιγμή που στο Καλπάκι Ιωαννίνων, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα  αστυνομικοί ξεθάβουν ένα κρυμμένο οπλοστάσιο επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη. Μέσα σε έναν ταξιδιωτικό σάκο 11 περίστροφα,8 ξιφολόγχες,4 στιλέτα, μια ματσέτα και δύο φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top