Τα 65 του χρόνια κλείνει ο Ερντογάν

Τι επιδιώκει με τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Είκοσι τέσσερις ώρες απομένουν για τη σημαία εκκίνησης της άσκησης ¨Γαλάζια Πατρίδα¨ με τον Ταγίπ Ερντογάν να τρέφει όνειρα για μία αναγεννημένη Οθωμανική Αυτοκρατορία. 

Ο Τούρκος πρόεδρος σήμερα, κλείνει τα 65 του χρόνια και τα αφιερώματα  στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δίνουν και παίρνουν.

Ο Τούρκος πρόεδρος σβήνει 65 κεράκια με την  σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν να  καμαρώνει. Η τούρτα του είναι στολισμένη με φωτογραφίες του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν γιορτάζει από σήμερα την αυριανή πρόβα πολέμου . Η αντίστροφη μέτρηση για τη Γαλάζια Πατρίδα έχει ξεκινήσει. Στόχος του είναι να επιβάλλει το νόμο του ισχυρού.

Τι επιδιώκει ο Ερντογάν με τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Ο τουρκικός στόλος θα κάνει πασαρέλα στο Αιγαίο ,την ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα. .

Στήνει σκηνικό πολέμου με φρεγάτες, κορβέτες, υποβρύχια, ελικόπτερα, αεροσκάφη επιτήρησης, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και  επιθετικά ελικόπτερα ΑΤΑΚ .

 «Μαζεμένες» στα τουρκικά χωρικά ύδατα οι πρώτες NAVTEX

Οι πρώτες επιχειρήσεις θα διεξαχθούν στον κόλπο της Σμύρνης , βόρεια των στενών των Δαρδανελίων στον κόλπο του Ξηρού και νότια στον κόλπο της Αττάλειας. 

Τα κόλπα του Ερντογάν για να αποφύγει βαριά ήττα στις δημοτικές εκλογές

Ζητά από το λαό του να του δώσει τη πολυπόθητη νίκη στις δημοτικές εκλογές.  Χτυπά ο ίδιος την πόρτα των ψηφοφόρων πίνοντας μαζί τους τον καφέ της παρηγοριάς. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top