Το νέο "υπερόπλο" της Τουρκίας

Τούρκος αναλυτής: «Τούρκικο το οικόπεδο 10»

Υπερόπλο

Θέμα χρόνου είναι να κάνουν οι Τούρκοι παράνομη γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ λένε στην Ειρήνη Ζαρκαδούλα ειδικοί αναλυτές. Το δεύτερο γεωτρύπανο της Τουρκίας φτάνει στην Κωνσταντινούπολη πριν κατευθυνθεί προς τη Νότια Κύπρο. Την ίδια ώρα, η Άγκυρα ανακοίνωνε την κατασκευή νέου επιθετικού ελικοπτέρου.

"Θα γίνεις ΑΤΑΚ , θα μεταφέρεις τη δύναμή σου στους ουρανούς, με την τεχνολογία σου θα προσφέρεις δύναμη στη χώρα σου
Το νέο υπερόπλο της Τουρκίας είναι αυτό το επιθετικό ελικόπτερο τύπου ΑΤΑΚ. Πολυβόλα και ρουκέτες α πλήττουν όποιον απειλεί τη χώρα.

Μετά την άσκηση στο Καρς η Άγκυρα δείχνει στους εχθρούς ότι η άμυνά της είναι προπύργιο της πολιτικής της.
Τα εθνικά μας πλοία είναι έτοιμα για τη γαλάζια πατρίδα είναι το σύνθημα στο νέο βίντεο του τουρκικού υπουργείου άμυνας για την άσκηση που ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου.

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η Γαλάζια Πατρίδα,  οι Τούρκοι δεσμεύουν για πολλοστή φορά την περιοχή νότια του συμπλέγματος της Μεγίστης για διεξαγωγή ασκήσεων με πυρά στις 26 Οκτωβρίου.
Τουρκική κορβέτα στο πλευρό του δεύτερου γεωτρύπανου 

Στις εικόνες σας βλέπετε τώρα, το δεύτερο γεωτρύπανο γεωτρύπανο που φτάνει στην Κωνσταντινούπολη. Συνοδεύεται από τουρκική κορβέτα συνεχώς.

Τούρκος αναλυτής: «Τούρκικο το οικόπεδο 10»

"Ο Ερντογάν επιδιώκει πάση θυσία να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ανατολική Μεσόγειο."
Τούρκος απόστρατος υποναύρχος μάλιστα προκλητικά ισχυρίζεται σε εκπομπή ότι το οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ είναι σε τουρκικά ύδατα"


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top