Αλβανία: Ο Έντι Ράμα βγάζει τη γλώσσα σε αντίπαλό του

Παραιτήθηκε η αντιπολίτευση

Βυθισμένη στην πολιτική κρίση βρίσκεται η Αλβανία. Οι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος υπέβαλαν την παραίτησή τους προσπαθώντας να ρίξουν τον Ράμα.

Aυτό είναι το στιγμιότυπο που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Έντι Ράμα βγάζει τη γλώσσα και κοροιδεύει τον βουλευτή του δημοκρατικού κόμματος Έντι Παλόκα. 

Η συνέχεια δίνεται μία ημέρα αργότερα. Ο Παλόκα σηκώνεται και με μία σύριγγα ρίχνει μελάνι στο Ράμα σε μια ακόμη σκηνή... απείρου κάλλους μέσα στο αλβανικό κοινοβούλιο.

Η οργή όμως για τον Αλβανό πρωθυπουργό δεν τελειώνει με ένα λερωμένο πουκάμισο και μελάνι στο πρόσωπο.

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος αποφάσισε να παραιτηθεί, τασσόμενη κατά της κυβέρνησης που «εκλέχθηκε με κλεμμένες ψήφους της μαφίας».

Το ρευστό πολιτικό σκηνικό τορπιλίζει τις προσπάθειες του Έντι Ράμα να προσεγγίσει την ευρωπαϊκή ένωση, την ώρα που βασικός του στόχος είναι να πάρουν τα Τίρανα ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην ένωση μέσα στο 2019.

Οι πολέμιοι του Αλβανού πρωθυπουργού ωστόσο προειδοποιούν ότι σκηνικά αντίστοιχα με αυτά του Σαββάτου θα επαναληφθούν, όταν με ρόπαλα έκαναν «γυαλιά καρφιά» το κτίριο της κυβέρνησης.

Με αντλίες νερού και δακρυγόνα οι αρχές διέλυσαν το πλήθος, που σχεδιάζει το επόμενο χτύπημά του.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top