Έθαψαν ζωντανό επτάχρονο αγοράκι γιατί δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο

Χειροπέδες στους κηδεμόνες και τον αδελφό του

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα επτάχρονο αγοράκι από το Ουισκόνσιν, το οποίο υποβλήθηκε σε απάνθρωπα βασανιστήρια από τους κηδεμόνες και τον αδελφό του γιατί δεν ήξερε απ’ έξω τη βίβλο και κατόπιν θάφτηκε ζωντανό. 

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν οι Timothy και Tina Hauschultz που είχαν την κηδεμονία του μικρούλη Ethan τον έθαψαν ζωντανό στο χιόνι με αποτέλεσμα να πεθάνει από υποθερμία. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το ζευγάρι και ο έφηβος γιος του υπέβαλαν το μικρό αγοράκι σε αρρωστημένες τιμωρίες, όπως να κρατά επί δύο ώρες, καθημερινά για μια ολόκληρη εβδομάδα ένα κούτσουρο 20 κιλών. 

Οι κηδεμόνες του μικρού Ethan

Φυσικά οι τιμωρίες αυτές υποβάλλονταν για ασήμαντες αφορμές, όπως ότι δε θυμόταν να απαγγείλει απ’ έξω εδάφια από τη Βίβλο, που τον ανάγκαζαν να απομνημονεύσει. 

Το ζευγάρι είχε πάρει την κηδεμονία του μικρού Ethan μετά από δικαστική εντολή, αν και δεν είναι ακόμα γνωστό τι συγγενική σχέση τους συνέδεε με το παιδί. 

Από την άλλη, ο 15χρονος γιος του ζευγαριού κατηγορείται επίσης ότι βασάνιζε το αγόρι, καθώς φέρεται να το χτυπούσε. Μάλιστα σε μια περίπτωση φέρετε να το κλώτσησε και να το γρονθοκόπησε τουλάχιστον 100 φορές και μετά του πάτησε το κεφάλι μέσα σε μια λακκούβα με νερά. 

Η ιατροδικαστική έκθεση κατέληξε ότι ο θάνατος του μικρού Ethan προήλθε από υποθερμία, αλλά και από τα σοβαρά τραύματα που είχε στο κεφάλι, την κοιλιά και το στήθος. Είχε επίσης σπασμένα πλευρά, στοιχεία που αποδεικνύουν τον άγριο βασανισμό του. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι το ζευγάρι έθαψε το παιδί στο χιόνι και όταν το έβγαλαν είχε χάσει τις αισθήσεις του. Το μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πολύ αργά. 

Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ο 48χρονος πατέρας του για φόνο και η 35χρονη Tina για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αποτυχία να αποτρέψει σωματικές βλάβες.

Η δίκη των τριών κατηγορουμένων αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα.