Στις φλόγες ζωολογικός κήπος στην Αγγλία - Απομακρύνθηκαν οι επισκέπτες

Πυρκαγιά σε ζωολογικό κήπο στην Αγγλία

Ένας ζωολογικός κήπος στη βόρεια Αγγλία ανακοίνωσε ότι απομάκρυνε το Σάββατο όλους τους επισκέπτες έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην πτέρυγά του, το Δάσος Μουσώνων, τις μεγαλύτερες εσωτερικές εγκαταστάσεις με ζώα στη Βρετανία.

Φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φλόγες και στήλες καπνού να υψώνονται από τους χώρους του Chester Zoo, ο οποίος και έκλεισε.

"Οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν και κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τον ζωολογικό κήπο καθώς ομάδες εργάζονται για να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση", έγραψε η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου στο Twitter.

"Οι ομάδες των εργαζομένων που φροντίζουν τα ζώα προσπαθούν να τα απομακρύνουν όλα από τους χώρους".

Ο Chester Zoo φιλοξενεί 21.000 ζώα σε 125 στρέμματα και συγκεντρώνει 1,9 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, ανέφερε η ιστοσελίδα του. Το Δάσος Μουσώνων, μια πτέρυγά του που κόστισε 50,3 εκατ δολάρια, φιλοξενεί ζώα όπως ουραγκοτάγκοι της Σουμάτρας, μακάκες, φίδια και κροκόδειλοι.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μια μεγάλη πυρκαγιά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου σκότωσε έναν μυρμηγκοφάγο και τέσσερις σουρικάτες και κατέστρεψε ένα κατάστημα και μια καφετέρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top