Ο πιο γιορτινός δρόμος της Βρετανίας "έπαθε Σκρουτζ"-Αρνούνται να στολίσουν

Σκοτεινή η γειτονιά του Byron Road

Byron Road

Κάθε χρόνο οι κάτοικοι του Byron Road στο Νιου Μίλτον στο Χάμσαϊρ φωτίζουν την γειτονιά τους, με αποτέλεσμα να προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.     

Με αυτό τον τρόπο συγκέντρωσαν μέσα στα χρόνια ποσό που ξεπέρασε τις 70.000 στερλίνες (περίπου 78.500 ευρώ) για καλούς σκοπούς.    
Ωστόσο φέτος,  πίσω από τις κλειστές πόρτες, φάνηκε πως κάποιοι κάτοικοι αγανάκτησαν με τους τουρίστες που στέκονται έξω από τα σπίτια τους και τραβάνε φωτογραφίες. Φέτος, πολλοί από τους κατοίκους επέλεξαν να μη λάβουν μέρος στον καθιερωμένο στολισμό.  

Έτσι, δίπλα στα φωτισμένα σπίτια των γειτόνων τους, κάποια παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι. Ένα ζευγάρι αρνήθηκε να φωταγωγήσει το σπίτι δηλώνοντας μπουχτισμένοι από το χάος που προκάλεσε κατά το παρελθόν η εκδήλωση.  Αναφέρουν πως ορδές ανθρώπων μπλόκαραν την έξοδό τους με ατάκτως παρκαρισμένα αυτοκίνητα και γρατζούνισαν το αυτοκίνητό τους.   

Το ζευγάρι, που μένει στον δρόμο εδώ και 12 χρόνια, έχει επίσης αγανακτήσει από τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους οι επισκέπτες.       Το σπίτι τους είναι λίγο πιο κάτω από τη σειρά των σπιτιών με βεράντες, που χτίστηκαν τη δεκαετία του 1980, και είναι διακοσμημένα με δεκάδες χιλιάδες λαμπιόνια. Αυτά τα σπίτια αποτελούν και τον βασικό κορμό του γεγονότος. Διευκρινίζουν ωστόσο πως ο φωτισμός από μόνος του δεν είναι πρόβλημα, αλλά πρόβλημα αποτελεί αυτό που φέρνει μαζί του.   

Άλλα δέκα σπίτια στον δρόμο συμμετέχουν στη διαμαρτυρία, παραμένοντας πεισματικά σκοτεινά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top