Αλβανός δημοσιογράφος στηρίζει τον Κατσίφα

Δηλώνει εχθρός του αλβανικού εθνικισμού και του Ράμα

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Αλβανία καθώς για πρώτη φορά αλβανός δημοσιογράφος στηρίζει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Την ίδια ώρα επικίνδυνα σενάρια διώξεων κατά αλβανών κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τρέχουν και δεν φθάνουν οι ακραίοι αλβανικοί κύκλοι μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Τέλνις Σκούκι ο οποίος στήριξε ανοιχτά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και έγινε για άλλη μια φορά το μισητό παιδί του αλβανικού εθνικισμού. 

«Φυσικά και ήταν ήρωας και για μένα είναι ήρωας. Τόλμησε να γυρίσει στην Αλβανία , να γυρίσει στα εδάφη του, αγαπούσε τη σημαία και τον τόπο του. Δεν τα πρόδωσε», δήλωσε. 

Εχθρός του αλβανικού εθνικισμού και του Ράμα δηλώνει ο δημοσιογράφος 

Ο Σκούκι δεν είναι τυχαίος. Είναι ο δημοσιογράφος  που ξεγύμνωσε τα κυκλώματα ναρκωτικών στο Λαζαράτι και έκανε τον Ράμα να χάσει τον ύπνο του. Έζησε στο πετσί του τις μεθοδεύσεις του αλβανού πρωθυπουργού που θυμίζουν εποχές Χότζα. Τον εξόρισε ατύπως γιατί αποκάλυψε αυτό που ο Έντι Ράμα ήθελε να κρύψει.

Πλέον ζει στη Νορβηγία και δε φοβάται να ανοίξει το στόμα του. Μιλώντας στο Star  αποκάλυψε το brain drain που έχει επιβάλλει ο Ράμα στη χώρα του.

«Οι έξυπνοι και σπουδαγμένοι  έχουν εγκαταλείψει την Αλβανία και έχουν μείνει πίσω άνθρωποι αμόρφωτοι τους οποίους ο Πρωθυπουργός τους παρασύρει πιο εύκολα. Ο Ράμα δεν έχει μπέσα, δεν είναι εξτρεμιστής, τρελός είναι», λέει. 

Ο Ράμα πλέον δεν τρίβει τα χέρια του αλλά σκουπίζει το μέτωπο του. Τον λούζει κρύος ιδρώτας. Η εκτέλεση Κατσίφα τον στοιχειώνει .Οι άνθρωποι του, όπως ο Υπ. Εξωτερικών Μπουσάτι, προσπαθούν με δηλώσεις τους να τον στηρίξουν και να υποβαθμίσουν την εκτέλεση.

Οι Α.ΤΑ.Κ στοχοποιούν Αλβανούς – Επικίνδυνες κινήσεις εντός συνόρων 

Με αφορμή την εκτέλεση Κατσίφα παρατηρούνται επικίνδυνες κινήσεις και εντός των δικών μας συνόρων .Η ομάδα υψηλής αστυνόμευσης (Α.ΤΑ.Κ) έχει στοχοποιήσει 64 Αλβανούς  που προκάλεσαν με τις δηλώσεις τους για την υπόθεση Κατσίφα. Υποστηρίζει ότι θα τους κυνηγήσει στην Αλβανία και θα κόψει μαχαίρι τον αλβανικό εξτρεμισμό όπως κόπηκε και το νήμα της ζωής του Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

Οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας δεν κρίνονται όμως από τις ακραίες φωνές οι οποίες κραυγάζουν και από τις δυο πλευρές.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top