Ερντογάν και Ιντζέ παλεύουν για τις εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

«Eίμαστε αυτοί που φωτίσαμε τις σκοτεινές νύχτες. Εϊ αγαπημένε έλα να περπατήσουμε. Έρχεται ένα νέο μέλλον, κοίτα τους ορίζοντες»

Η αυλαία πέφτει και ο Ταγίπ Ερντογάν ρίχνει στη μάχη στα τελευταία του όπλα. Δερβίσηδες και καβαλάρηδες κάνουν σπριντ λίγο πριν από τον τερματισμό.

«Να προχωρήσουμε μια μια αγάπη νίκης. Η πατρίδα είνα η τιμή μας. Η σημαία είναι η τιμή μας. Θα υψωθεί η ημισέληνος δεν θα υποσταλεί η σημαία»

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΙΝΤΖΕ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Ερντογάν και Ιντζέ κονταροχτυπιούνται στην Κωνσταντινούπολη (ΣΠΛΙΤ) με τον υποψήφιο των ρεπουμπλικανών να έχει καταφέρει να δώσει στους κεμαλιστές τη δυναμική που ποτέ δεν είχε ο Κιλινστντάρογλου. 5.000.000 υποστηρικτές του τον αποθεώνουν . (εφε)

ΤΟΥΡΚΙΑ: 904 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ

Σε μια βαθιά συντηρητική κοινωνία φαίνεται ότι το μέλλον εξαρτάται από τις γυναίκες κάτι που αντικατοπτρίζεται στις 904 υποψήφιες (εφέ) των βουλευτικών εκλογών.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ "ΨΑΡΕΥΕΙ" ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Άλλοι πάλι, όπως ο υποψήφιος του κόμματος της ευδαιμονίας δείχνει τις...κολυμβητικές του ικανότητες φορώντας κοστούμι.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας ΑΚΑΜ ο Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να λάβει 44,5% πηγαίνοντας σε δεύτερο γύρο.  Πολιτικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν αυτή την αναμέτρηση ως την πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top