Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά τις φήμες για την υγεία της

«Είναι πολύ καλά» έγραψε στο Twitter του ο Τραμπ, καταγγέλλοντας τα «fake news»

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η Μελάνια στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ μετά το όργιο φημών για την υγεία της.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, συνόδευσε τον Πρόεδρο σε ενημέρωση για τους τυφώνες της φετινής χρονιάς που έλαβε χώρα στα γραφεία της ομοσπονδιακής υπηρεσία επειγόντων περιστατικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάτι "τρέχει" με τη Μελάνια – Δε θα παραστεί ούτε στη σύνοδο κορυφής του G7

Στο νοσοκομείο η Μελάνια Τραμπ

Χαμογελαστή και άνετη, η Μελάνια έδειχνε να χαίρει άκρας υγείας παρά τις φήμες που ισχυρίζονταν το αντίθετο.

Νωρίτερα ο Τραμπ με δυο tweet του, τα έβαλε για ακόμα μια φορά με τα «fake news» που έκαναν λόγο για την «εξαφανισμένη» Μελάνια, διαβεβαιώνοντας πως η 48χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «είναι πολύ καλά» μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στα νεφρά.

«Τα ΜΜΕ- Fake News υπήρξαν τόσο άδικα και σκληρά προς τη σύζυγό μου και την εκπληκτική Πρώτη μας Κυρία, Μελάνια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ανέφεραν τα πάντα: Ότι σχεδόν πέθανε, ότι υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση, ότι εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο (κι εμένα τον ίδιο) για τη Νέα Υόρκη ή τη Βιρτζίνια ή ότι την κακομεταχειρίστηκαν. Όλα ψέματα, είναι πολύ καλά!» τιτίβισε ο Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας σε άλλο tweet του πως:

«Τέσσερις δημοσιογράφοι είδαν τη Μελάνια στον Λευκό Οίκο την περασμένη εβδομάδα να περπατάει χαρούμενα για να πάει σε μια συνάντηση. Δεν το ανέφεραν ποτέ διότι αυτό δεν θα ταίριαζε με το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ζει σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη, είναι σοβαρά άρρωστη ή δεν ξέρω τι άλλο» κατήγγειλε.

TI EXEI ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΑΝΙΑ

 

Τον τελευταίο μήνα υπήρξε έντονη παραφιλολογία για την υγεία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ η οποία ήταν «εξαφανισμένη» εδώ και περίπου 4 εβδομάδες.

Μετά την έντονη φημολογία ότι κάτι «τρέχει» με τη Μελάνια, ο Λευκός Οίκος έβγαλε ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας πως στα μέσα Μαϊου η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε νοσηλευτεί για ένα «ήπιο πρόβλημα στα νεφρά».

Ωστόσο οι υποθέσεις για την τύχη της Μελάνια δεν «κόπασαν» ακόμα και μετά την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Την Δευτέρα η Μελάνια παρέστη στην πρώτη επίσημη εκδήλωση έπειτα από 25 ημέρες απουσίας, όπου, ωστόσο, δεν προσκλήθηκαν δημοσιογράφοι.

Μάλιστα η 48χρονη Μελάνια δεν προβλέπεται να συνοδεύσει τον Αμερικανό πρόεδρο ούτε στη G7, στα τέλη της εβδομάδας στον Καναδά, ούτε στην ιστορική Σύνοδο της Σιγκαπούρης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, την 12η Ιουνίου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top