Παιδί επανήλθε από κώμα ως εκ θαύματος - Οι γονείς του είχαν χάσει κάθε ελπίδα

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

"Χτύπησα στο τσιμέντο και το τρέηλερ προσγειώθηκε στο κεφάλι μου. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι κάτι...". Ο 13χρονος Τρέντον Μακ Κίνλι έπαιζε με φίλους του. Βρισκόταν στο τρέηλερ ενός παιδικού αυτοκινήτου. Όταν όμως ο φίλος του που οδηγούσε πάτησε φρένο απότομα αυτός βρέθηκε στον αέρα και το τρέηλερ πάνω του.

Είχε επτά συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι. Για τις επόμενες μέρες βρισκόταν στην ενταντική με μηχανική υποστήριξη και σχεδόν δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΝΤΟΝ

"Όταν επανήλθε είπαν ότι δεν θα ήταν ποτέ φυσιολογικός. Μου είπαν ότι τα προβήματα έλλειψης οξυγόνου θα ήταν άσχημα για τον εγκέφαλό του και ότι θα παρέμενε ένα φυτό", είπε η μητέρα του.

Οι γονείς του είπαν ότι επέστρεψε στη ζωή αφού είχαν υπογράψει τη συμφωνία για να δωρίσουν τα όργανά του. Πίστευαν ότι ήδη το παιδί τους βρισκόταν στον Παράδεισο...

"Βρισκόμουν σε μία αχανή πεδιάδα και προχωρούσα ευθεία. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Μόνον ο Θεός. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το είπαν και οι γιατροί", δήλωσε ο ίδιος.

Η αποκατάστασή του θα πάρει καιρό και η μάχη του δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχει χάσει 22 κιλά και αντιμετωπίζει με σθένος τους καθημερινούς δυνατούς πόνους του. Έχει όμως όπως λένε οι γιατροί του ένα αστείρευτο αίσθημα του χιούμορ που τον βοηθά.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top