Γυναίκα - θαύμα! Είναι 41 ετών όμως μοιάζει με 20άρα

Αντί να γερνάει φαίνεται ολοένα και νεότερη!

Ο χρόνος σταμάτησε για μια γυναίκα στο Μάντσεστερ. Αν και είναι 41 ετών, μοιάζει 20 και όλοι θεωρούν ότι είναι η κοπέλα του γιου της. Η Shimmi Munshi βρήκε αυτό που ψάχνουν διακαώς όλες οι γυναίκες. Εδώ και 10 χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με το στομάχι, γερνάει αλλά αντί για ρυτίδες, βλέπει το πρόσωπο της να φαίνεται νεότερο και πιο φρέσκο!

Όσοι την βλέπουν με τον 20χρονο γιο της, νομίζουν ότι είναι η κοπέλα του ή αδελφή του. Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι η μητέρα του. Ακόμη, της ζητούν ταυτότητα όταν πάει να αγοράσει αλκοόλ!

 

Η θηλυκή εκδοχή του... Μπέτζαμιν Μπάτον

Ο Μπραντ Πιτ από γέρος γινόταν νέος στην ταινία φαντασίας, εδώ όμως, μιλάμε για πραγματικά γεγονότα.

 

«Πάντα φαινόμουν μικρότερη. Όταν γέννησα τον γιο μου, ήμουν μόνη. Ο αγώνας για επιβίωση πίστευαν οι περισσότεροι πως θα κάνει το πρόσωπο μου να «σπάσει». Αντί όμως να γεράσω, άρχισα να φαίνομαι πιο νέα», εξομολογείται η ίδια.

 

Αυτά είναι τα ελιξίρια της νεότητας της 41χρονης μητέρας

Συγγενείς, φίλοι και γιατροί ρωτούν το μυστικό της. Ωστόσο, ούτε οι πλαστικές επεμβάσεις, ούτε τα ακριβά καλλυντικά ευθύνονται για το αποτέλεσμα. Η Shimmi Munshi ψωνίζει κρέμες από σούπερ μάρκετ και ξεβάφεται με μωρομάντιλα...

Τα ελιξίρια νεότητας κρύβονται στην καθημερινότητα της. Πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι, δεν καπνίζει και φυσικά, γυμνάζεται. Παίζουν βέβαια και τα γονίδια τον ρόλο τους… αυτά ευθύνονται κυρίως, που την φλερτάρουν 20χρονα αγόρια!

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top