Μόνο φτώχεια και εξαθλίωση είδαν οι Τούρκοι στην Αθήνα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρωταγωνιστής στην τουρκική τηλεόραση

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η κρατική τουρκική τηλεόραση σε ημίωρο ντοκιμαντέρ της, για τη χώρα μας, ασχολείται μόνο με την φτώχεια και τη μιζεριά των μνημονίων που ανέδειξαν , όπως λέει, τη Χρυσή Αυγή.

 Εικόνες της Ελλάδας με το φακό της Τουρκικής Τηλεόρασης.

Στην Αθήνα δεν βρήκαν τίποτα θετικό. Δεν είδαν τους χιλιάδες τουρίστες που ασφαλείς κυκλοφορούν στην πόλη, αγνόησαν την εμπορική κίνηση, προσπέρασαν τα ωραία κτίρια ή μνημεία. Μόνο μιζέρια είδαν και εξαθλίωση παντού.

 Γι αυτό και ο Ηλίας Κασιδιάρης , ο play boy της άκρας δεξιάς όπως τον χαρακτήρισαν, ήταν ο πρωταγωνιστής της ιστορίας τους. Ρωτήθηκε και αφέθηκε να πει την δική του εκδοχή:

«Όπως σας είπα ο εθνικισμός είναι η ιδεολογία μας Απορρίπτουμε όλη αυτή την ορολογία περί Ναζισμού, Φατσισμού, Ρατσισμού».

 Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι έκλεισαν όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής στη φυλακή. Σε καμία στιγμή δεν κρύβει τις απόψεις του.

Οι Τούρκοι μας προκαλούν με ρεπορτάζ για την οικονομική μας κατάσταση

Ο Τούρκος δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του αναφέρεται σε δολοφονίες Πακιστανών και του Παύλου Φύσα , χωρίς να ρωτήσει όμως γι αυτά τον Ηλία Κασιδιάρη.  Νοιάζεται όμως να μάθει τι θα συμβεί αν η Χρυσή Αυγή γίνει πρώτο κόμμα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top