Χακάν Τσαβούσογλου: «Δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά την Ελλάδα»

Δείτε τι μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου

 Τσαβούσογλου: Μην παίρνετε στα σοβαρά την Ελλάδα

“Ούτε με αεροπλάνο δεν μπορούν να έρθουν. Η Ελλάδα είναι τέτοια χώρα που δεν πρέπει να την παίρνει κανείς πολύ στα σοβαρά”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου απαντώντας σε δήλωση Έλληνα πολιτικού ο οποίος είχε πει ότι “ερχόμαστε στην Άγκυρα σε μία ώρα”.

Σε δηλώσεις του από την κατεχόμενη Κύπρο ο Χακάν Τσαβούσογλου είπε ότι “όπως είπε ο Πρωθυπουργός μας ‘ας καθίσουν ήσυχοι’, τίποτα άλλο δεν θέλουμε”.

“Η Ελλάδα είναι μια χώρα που την γνωρίζω καλά. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Την Ελλάδα τη χωρίζω στα δύο: στους πολιτικούς και τον λαό. Αλλά και ο λαός χωρίζεται στα δύο: στους σωβινιστές και τους πιο μετριοπαθείς”.

Όταν οι Έλληνες πολιτικοί τα βρουν σκούρα κάνουν δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας. “Έτσι παίρνουν δύναμη”, ανέφερε προσθέτοντας ότι η προσέγγιση αυτή των Ελλήνων πολιτικών τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο κατά την άποψή του είναι ελιγμοί απέναντι στην οικονομική πολιτική που έχει στριμωχθεί για τα καλά. Προσπαθούν να κάνουν τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα οικονομικά προβλήματα λέγοντάς του ότι ‘υπάρχει πιο σημαντική απειλή και κίνδυνος, υπάρχει η Τουρκία’.

 

Άννα Ανδρέου, Τουρκία 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top