Σήμερα ξεκινάει η ενημέρωση των χρηστών που έπεσαν θύματα της διαρροής των δεδομένων τους

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε από σήμερα στο Facebook

87 εκατομμύρια χρήστες του Facebook, αφορά το σκάνδαλο

Από σήμερα όλοι οι χρήστες του Facebook πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, αφού σύμφωνα με τον Μαρκ Ζούκεμπεργκ από σήμερα θα ενημερώνονται όσοι υπήρξαν θύματα της διαρροής δεδομένων στην Cambridge Analytica.

87 εκατομμύρια χρήστες του Facebook, αφορά το σκάνδαλο με τα προσωπικά δεδομένα των οποίων διέρρευσαν στην Cambrigde Analytica.

Το Facebook έχει ήδη ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες να ενημερώσει τους χρήστες του που έπεσαν θύματα της κλοπής των προσωπικών τους δεδομένων, με ένα μήνυμα στο feed τους (στις ειδοποιήσεις τους).

Αρχικά, λοιπόν, επιλέξτε την ειδοποίηση που ενδεχομένως να δείτε στην κορυφή της «Αρχικής Σελίδας» σας με την φράση «Προστατέψτε τις πληροφορίες σας».

Όταν επιλέξετε αυτό το σύνδεσμο, τότε θα δείτε αναλυτικά μέσω ποιων εφαρμογών και sites έχετε συνδεθεί στο Facebook.

 

Μπορείτε έτσι να σβήσετε όσα δε θέλετε  να είναι συνδεδεμένα με το λογαριασμό σας.

Αν, όμως, δείτε ένα μήνυμα το οποίο γράφει «Αποκλείσαμε τον τάδε ισότοπο γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει κάνει κατάχρηση ορισμένων προσωπικών σας πληροφοριών, κοινοποιώντας τες στην εταιρεία Cambridge Analytica»,  τότε είναι πολύ πιθανό να είστε ένας από τους 87 εκατομμύρια χρήστες, των οποίων τα προσωπικά δεδομένα διέρρευσαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top