Λονδίνο: Νεκρή 17χρονη από πυρά εκτελεστών

Μαίνεται ο πόλεμος των συμμοριών στην αγγλική πρωτεύουσα

Αυξάνονται ραγδαία στο Λονδίνο οι δολοφονίες νέων ανθρώπων καθώς μαίνεται πόλεμος συμμοριών. Ένα 17χρονο κορίτσι έπεσε νεκρό από τα πυρά εκτελεστών, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Τρεις άντρες ξυλοκοπούν με μανία ένα νεαρό , ανήμερα του Πάσχα των καθολικών. Μια γυναίκα πέφτει επάνω του για τον σώσει.

Το βίντεο οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του άντρα ο οποίος εκτέλεσε την μόλις 17 ετών Τανίσα Μέμπλουρν. Το κορίτσι έπεσε θύμα του αδυσώπητου πολέμου των συμμοριών στο Λονδίνο.

Την εκτέλεσε λίγα  μέτρα μακριά από το σπίτι της, στο δρόμο, ενώ πήγαινε στον φίλο της. Η μητέρα της άκουσε τους πυροβολισμούς , έτρεξε και πήρε αγκαλιά το αιμόφυρτο παιδί της.

Οι γονείς και η μικρή της αδερφή, φίλοι και συγγενείς εναποθέτουν λίγα λουλούδια στο σημείο που η Τανίσα άφησε την τελευταία της πνοή.

Νεκρό από πυρά και ένα 16χρονο αγόρι

 

Το ίδιο βράδυ συμμορία εμπόρων ναρκωτικών πυροβόλησε στο πρόσωπο ένα αγόρι 16 ετών. Εξέπνευσε μερικές ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Από την αρχή του έτους η αστυνομία στη βρετανική πρωτεύουσα ερευνά 49 υποθέσεις δολοφονίας σχετικές με τον πόλεμο των συμμοριών.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top