Τη δική τους «Σαντορίνη» χτίζουν οι Τούρκοι στη Σμύρνη

Τούρκος κατασκευαστής ανακοίνωσε πως θα χτίσει στη Σμύρνη ένα θέρετρο και θα το βαφτίσει «Σαντορίνη»

Την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας, Τούρκος κατασκευαστής ανακοίνωσε πως θα χτίσει στη Σμύρνη ένα θέρετρο και θα το βαφτίσει «Σαντορίνη».

Είναι το promo του αρχιτέκτονα, που όπως γράφει σήμερα η Τουρκική Μιλιετ θα χαρίσει στους γείτονες μας τη «δική τους Σαντορίνη.»

Για να αντιγράψει τη Σαντορίνη, ο τούρκος κατασκευαστής θα χρησιμοποιήσει μια έκταση 21.000 τετραγωνικών στη Σμύρνη. Θα φτιάξει 507 πολυτελή συγκροτήματα διαμερισμάτων και 17 μονοκατοικίες. Προφανώς όμως έχει μπερδευτεί γιατί το δικό μας νησί ούτε ουρανοξύστες έχει, ούτε τους μύλους που έχει τοποθετήσει στο κέντρο  της μακέτας. Για την ακρίβεια ο συγκεκριμένος μύλος δεν θυμίζει ούτε καν Μύκονο. Μάλλον περισσότερο… Ολλανδία.

Με τη φυλάκιση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και τις αγριότητες στο Αφρίν να παίζουν σε όλα τα διεθνή μέσα, η Τουρκία προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει την παρτίδα. Ήδη κουρδική καμπάνια σε όλα τα social media ζητά το μποικοτάζ του τουρκικού Τουρισμού.

Στην Ελλάδα το εμπάργκο στον τουρκικό τουρισμό ξεκινά να βρίσκει ανταπόκριση. Από το πρωί πολλοί χρήστες του facebook ανεβάζουν τη φωτογραφία του Ερντογάν με τη λεζάντα «Εσύ Βοήθησες σήμερα την οικονομία μου;»

Το εμπάργκο και οι προκλήσεις του Ερντογάν δεν πτόησαν τη Γλυκερία που χθες βράδυ ξεσήκωσε χιλιάδες Τούρκους θαυμαστές της στο Ις Σανατ.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top