Έκαναν τρίο και έπεσε γυμνή από τον 20ό όροφο – Θρίλερ με τον θάνατο μοντέλου

Ενδείξεις για δολοφονία

Ανοίγει ξανά η υπόθεση για το θάνατο  του νεαρού μοντέλου από την Ολλανδία. Η κοπέλα έπεσε γυμνή από το διαμέρισμα εύπορου Αμερικανού στη Μαλαισία  ενώ διασκέδαζε σε πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων . Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο της δολοφονίας .

Πήγαινε  σε πάρτι πλουσίων με ερωτικά τρίγωνα και ναρκωτικά μήπως και κάποιος την προωθήσει.  Σε μία βραδιά  ανταλλαγής συντρόφων στην Κουάλα Λουμπούρ , έγινε το ερωτικό παιχνίδι του  Αμερικανού μεγιστάνα  Αλεξάντερ Τζόνσον   και της συζύγου του. 

Οι αποκαλύψεις του ζευγαριού για τη μοιραία νύχτα

 

Το μοιραίο βράδυ του Δεκεμβρίου δεν ήταν η πρώτη φορά που έκαναν τρίο.  Οι Τζόνσον συνήθιζαν να καλούν την 18χρονη στο κρεβάτι τους. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πώς η Ιβάνα  βούτηξε στο κενό μέσα στο παραλήρημά της, καθώς είχε πάρει ναρκωτικά και αλκοόλ.

«Είναι τρομακτικό. Αλλά επειδή πρέπει να παλέψω για να αποδείξω την αθωότητά μου, δεν ήμουν σε θέση να θρηνήσω», είπε ο Αλεξάντερ Τζόνσον   .

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας , το μοντέλο  έπεσε γυμνό  από το διαμέρισμα του μεγιστάνα στον εικοστό όροφο, περίπου στις 10.00 το πρωί.  2,5 ώρες νωρίτερα είχε βγει selfie με την σύζυγο του. Η σορός της εντοπίστηκε στις 15:00 το μεσημέρι. Η  έλλειψη αίματος στο σημείο υποδηλώνει ότι είχε πεθάνει πριν την πτώση. Ο πατέρας της πιστεύει ότι το ζευγάρι την δολοφόνησε.

Η υπόθεση θυμίζει σενάριο των criminal minds.  Το παντρεμένο ζευγάρι επιθυμούσε να ρίξει αλατοπίπερο στην ερωτική του ζωή. Η σύζυγος δέχτηκε να μοιραστεί το κρεβάτι της με μία κοπέλα 12 χρόνια μικρότερή της. Ο επιχειρηματίας όπως φαίνεται στο βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερα ασφαλείας  έδινε  περισσότερη σημασία στην Ιβάνα , αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του .

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top