Aποτροπιασμό προκαλεί ο Δανός που σκότωσε τη δημοσιογράφο Κιμ Βαλ: «Τη διαμέλισα με ό,τι είχα μπροστά μου»

Το ακέφαλο πτώμα της είχε βρεθεί τον Αύγουστο του 2017

Δείτε στο video εικόνες από τις έρευνες στο υποβρύχιο που τη σκότωσε και από την ευρύτερη περιοχή 

 

Αποτροπιασμό προκαλεί ο Δανός εφευρέτης Peter Madsen, όταν περιέγραψε πώς διαμέλισε τη Σουηδή δημοσιογράφο Κιμ Βαλ στο υποβρύχιο του.

Ο Madsen, που αρνείται παραδόξως ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα, λέει ότι τη διαμέλισε «με ό, τι είχε μπροστά του».

H δημοσιογράφος Κιμ Βαλ

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο: «Βρισκόμουν  σε μια τρελή κατάσταση και χρησιμοποίησε ό, τι βρήκα μπροστά μου. Ήταν κάτι το φρικτό, τόσο φρικτό που δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες».

Ο Peter Madsen 

Παραδέχτηκε ότι της έβγαλε τα ρούχα και τα εσώρουχα προτού τη διαμελίσει.

Ο δικαστής τον χαρακτήρισε «διαταραγμένο, με διαταραχή προσωπικότητας και σεξουαλικά ανώμαλο». Είπε ακόμη ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο και με σεξουαλικό κίνητρο.

Το χρονικό

 

Ο 46χρονος  Peter Madsen παραδέχτηκε πως η 30χρονη δημοσιογράφος πέθανε στο υποβρύχιό του, ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα και ότι την πέταξε στη θάλασσα.

Η δημοσιογράφος είχε επιβιβαστεί στο υποβρύχιο που κατασκεύασε ο Μadsen το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου του 2017, για να του πάρει συνέντευξη και να γράψει γι’ αυτόν. Τότε, τα ίχνη της εξαφανίστηκαν, ενώ την επομένη το πρωί, το υποβρύχιο άρχισε να βυθίζεται.τ

Το υποβρύχιο του Peter Madsen 

Ο Μadsen ισχυριζόταν ότι ήταν μόνος του στο υποβρύχιο κι ότι είχε αφήσει τη Βαλ στο λιμάνι το προηγούμενο βράδυ.

Στο λιμάνι της Κοπεγχάγης όμως, δυο εβδομάδες μετά, βρέθηκε, ένα ακέφαλο πτώμα. Όπως όλα έδειξαν, ανήκε στη δημοσιογράφο από τη Σουηδία, Κιμ Βαλ.

Έρευνες για το ακέφαλο πτώμα της Κιμ Βαλ

Όταν συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ο Μadsen ανέφερε ότι τελικά «έγινε ένα ατύχημα στο υποβρύχιο», που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί η 30χρονη δημοσιογράφος. Έπειτα, υποστήριξε ότι πέταξε το πτώμα της Βαλ στη θάλασσα, στον κόλπο του Κέγκε, λίγο έξω από την πόλη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top