Η ανέμελη Γιούλια Σκριπάλ

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Φορά το μαγιό της και χαμογελά στο φακό. Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη γάτα του πατέρα της.

Ακόμη κι αν η Γιούλια φοβόταν ότι κάτι κακό θα συμβεί δεν το έδειχνε ποτέ. Ο θάνατος της μητέρας της και του αδερφού της την είχαν κάνει σκληρή. Ήθελε να ζει σαν όλες τις κοπέλες της ηλικίας της.

"Σοκαριστήκαμε γιατί δεν ήταν λάθος της Γιούλια. Είναι τρομερό. Όλη η οικογένεια εξαφανίστηκε σε μια στιγμή. Όλοι γνωρίζαμε ότι ο πατέρας της εργαζόταν στο Υπουργείο Εξωτερικών. Το ξέραμε γιατί ζούσαν στη Μάλτα πολύ καιρό"

Η ΓΙΟΥΛΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Η Γιούλια όμως αγαπούσε τη Ρωσία. Επέστρεψε στη Μόσχα και έφτιαξε εκεί τη ζωή της. Λίγες ημέρες πριν εκείνη και ο πατέρας της βρεθούν ημιθανείς στο παγκάκι είχε ταξιδέψει στο Σάσμπερι για να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ

Το συμβούλιο εκτάκτων περιπτώσεων κόμπρα, συνεδρίασε για δεύτερη φορά. Περισσότεροι από 200 μάρτυρες έχουν καταθέσει στις αρχές. Ίχνη της νευροπαραλυτικής ουσίας εντοπίστηκαν στο εστιατόριο. Οι ειδικές δυνάμεις εξετάζουν ακόμη και τα λουλούδια που είχε αφήσει ο Σκρίπαλι πριν από μερικές ημέρες στον τάφο της συζύγου του.

Πάντως, η Μεγάλη Βρετανία είναι σε επιφυλακή για αντίστοιχα περιστατικά στη μετά BREXIT εποχή που δεν θα υπάρχει η ασπίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top