Τrump: «Αρέσω, είμαι star!» - Ακμαίο το ηθικό του Αμερικανού Προέδρου την ώρα που αντιμετωπίζει νέους μπελάδες

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς τον μηνύει διεκδικώντας το δικαίωμα να μιλήσει για την προ ετών σχέση τους

Νέοι μπελάδες για τον αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Παραιτήθηκε κορυφαίος σύμβουλός του για οικονομικά θέματα ενώ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς τον μηνύει διεκδικώντας το δικαίωμα να μιλήσει για την προ ετών σχέση τους.

«Τους αρέσω πάρα πολύ γιατί η αγορά έχει ανέβει 40% από την ημέρα των εκλογών».

Ο Ντοναλντ Τραμπ αρέσει στους Σουηδούς, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό της χώρας. Προηγουμένως είχε αναφερθεί στη χαμηλή θεαματικότητα των Όσκαρ για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο μόνος αληθινός σταρ είναι ο ίδιος. Εισέπραξε όμως πληρωμένη απάντηση από τον οικοδεσπότη της τελετής απονομής Τζίμμι Κίμμελ.

Ο Τραμπ έχει τις τελευταίες ώρες να αντιμετωπίσει άλλη μια παραίτηση στενού του συνεργάτη στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για τον Γκάρι Κον, κορυφαίο σύμβουλό του σε οικονομικά θέματα. Ο αμερικανός Πρόεδρος δεν έδειξε να πτοείται: «Πιστέψτε με, όλοι θέλουν να εργαστούν στον Λευκό Οίκο. Ολοι θέλουν ένα κομμάτι αυτού του Οβάλ Γραφείου. Θέλουν ένα κομμάτι της Δυτικής Πτέρυγας».

Την ίδια ώρα η Στόρμι Ντάνιελς, η πορνοστάρ η οποία λέει ότι είχε σχέση με τον αμερικανό τότε μεγιστάνα πάει στα δικαστήρια ώστε να μπορέσει να μιλήσει για τη σχέση τους, επιχειρώντας να βγάλει άκυρη τη συμφωνία που φέρεται να είχε υπογράψει για να μην το κάνει εισπράττοντας τότε από τον δικηγόρο του 130000 δολάρια.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top