Νέα Ζηλανδία: Οι ερωτήσεις που έκαναν την πρωθυπουργό να κοκκινίσει

Ο δημοσιογράφος την έφερε σε δύσκολη θέση όταν προσπάθησε να μάθει πότε έγινε η σύλληψη του παιδιού της

Περπατά ξυπόλητη στο γρασίδι, απολαμβάνει την υποδοχή των ημίγυμνων Μαορί, συμμετέχει σε μπάρμπεκιου, σερβίρει δεκάδες ανθρώπους. Όμως η εγκυμονούσα  Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντερν,  κοκκινίζει όταν καλείται να απαντήσει σε τόσο προσωπικές και αδιάκριτες ερωτήσεις όπως αυτές που της έκανε ο δημοσιογράφος  Τσαρλς Γούλεϊ.

Προκάλεσε αμηχανία τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγο της.

Υπάρχει μια πραγματικά σημαντική πολιτική ερώτηση που θέλω να σας ρωτήσω και αυτή είναι: Ποια είναι ακριβώς η ημερομηνία που αναμένεται να γεννηθεί το Μωρό τον Ιούνιο.

Είναι ενδιαφέρον πως ο κόσμος μετρά προς τα πίσω...στη σύλληψη, όπως ήταν

Αλήθεια;Έχοντας κάνει 6 παιδιά δεν εκπλήσσομαι που ο κόσμος μπορεί να κάνει παιδιά . Γιατί δεν θα έπρεπε να "συλληφθεί" ένα παιδί κατά τη διάρκεια μια προεκλογικής εκστρατείας

Η εκλογή έγινε, τελείωσε... Είναι απαραίτητο να μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες;

Σάλος με την «Σεξιστική συνέντευξη»

Ο βετεράνος δημοσιογράφος είπε και άλλα. Τα σχόλια του για την πρωθυπουργό η οποία είναι 37 ετών εξόργισαν τους Νεοζηλανδούς.

" Έχω συναντήσει πολλούς πρωθυπουργούς στην καριέρα μου αλλά κανένα τόσο νέο, όχι τόσους πολλούς έξυπνους  και κανέναν τόσο ελκυστικό και είναι αλήθεια ότι αν και κάπως ερωτοχτυπημένος όπως και η υπόλοιπη χώρα της , γνωρίζω πως αυτό που έχει πραγματικά σημασία στην πολιτική πρέπει να είναι αυτό που αφήνεις πίσω".

Η συνέντευξη χαρακτηρίστηκε σεξιστική. Ακόμα και η γυναίκα του Αυστραλού δημοσιογράφου του είπε πως το παράκανε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.