Γιατί να πληρώνεις για την κατοικία που ζεις; Γερμανός φωτογράφος μένει σε πλωτό σπίτι για να γλιτώσει από τα ακριβά ενοίκια!

Το σπίτι του αποτελείται από μια ξύλινη πλατφόρμα με υπαίθρια ντίσκο και αιώρα

Ο καλλιτέχνης Claudius Schulze ταξιδεύει  στην Ευρώπη σε ένα  μικροσκοπικό, πλωτό, χειροποίητο σπίτι. Μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στα υψηλά ενοίκια στο Αμβούργο, ο φωτογράφος έχτισε  μια κατοικία που τον μεταφέρει από χώρα σε χώρα.

Η χειροποίητη  βάρκα χρησιμεύει  ως ταξιδιωτικό στούντιο για τον φωτογράφο, ενώ ταξιδεύει  από το Αμβούργο στο Παρίσι. Το σπίτι του  αποτελείται από μια ξύλινη πλατφόρμα, η οποία διαθέτει μια υπαίθρια ντίσκο και αιώρα. H πλατφόρμα συμπληρώνεται από μια ξύλινη κατασκευή που φιλοξενεί το χώρο του καθιστικού στον τελευταίο όροφο, ο οποίος προσφέρει μοναδική θέα στις ευρωπαϊκές πλωτές οδούς.

Η κατασκευή της βάρκας κόστισε 12.500 ευρώ και η μηχανή της 7.000.Τα μηνιαία έξοδα μετακίνησης δεν ξεπερνούν τα 300 ευρώ, χαμηλό κόστος αν σκεφτεί κανείς πως στη Γερμανία ένα μικρό δωμάτιο κοστίζει 650 ευρώ.

Η… διαφορετική αυτή επιλογή στέγασης είναι για ανθρώπους που είναι αρκετά βολικοί και τους αρέσουν τα ταξίδια.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top