Ακραία καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές του πλανήτη - Γαλλία, Ρωσία, Μ.Βρετανία και ΗΠΑ «λυγίζουν» από τα χιόνια και το κρύο

Με χιονοπέδιλα στην Μονμάρτη του Παρισιού

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους με πέδιλα του σκι σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές του Παρισιού, στην Μονμάρτη θυμίζοντας εικόνες από κάποιο βουνό.

Μετά τα προβλήματα που δημιούργησαν οι βροχοπτώσεις, το χιόνι έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες με αεροπλάνα και τραίνα να έχουν καθηλωθεί. Αυτοκίνητα θαμμένα κάτω από το χιόνι. Ατυχήματα στους ολισθηρούς δρόμους και τα σκαλοπάτια και πέδιλα του σκι για τις αδιάβατες οδούς.

Στη Μονμάρτη ορισμένοι βρίσκουν τη λύση στα χιονοπέδιλα. Ο πύργος του Άιφελ διακρίνεται αμυδρά. Είναι κλειστός εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης. Τα αυτοκίνητα κινούνται με δυσκολία.

Τα 700 χιλιόμετρα φτάνουν οι ουρές των αυτοκινήτων που έχουν κολλήσει στους δρόμους. Δρομολόγια τραίνων ακυρώνονται και 28 διαμερίσματα βρίσκονται σε συναγερμό.

Μ. Βρετανία: Διάσωση γυναίκας από το βυθισμένο της αυτοκίνητο

 

Στη Μεγάλη Βρετανία, μία γυναίκα προσπαθεί με δυσκολία να σταθεί στην οροφή του βυθισμένου αυτοκινήτου της. Τα σωστικά συνεργεία την πλησιάζουν και τελικά καταφέρνουν να τη σώσουν.

H Mεγάλη Βρετανία διανύει την πιο ψυχρή εβδομάδα του χειμώνα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

ΗΠΑ: 13 νεκροί από την κακοκαιρία

 

Οδηγός αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο εξαιτίας της ολισθηρότητας, περνά ανάμεσα από διερχόμενα οχήματα και προσκρούει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Οι καραμπόλες διαδέχονται η μία την άλλη.

Στη Νέα Υόρκη, οι διασώστες εντοπίζουν ένα αγοράκι στο νερό.Το ανασύρουν αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει.

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία.

Ρωσία: Τα βρήκαν σκούρα από τα χιόνια

Ακόμη και οι Ρώσοι τα βρίσκουν δύσκολα με το φετινό βαρύ χειμώνα. Ένα λεωφορείο είναι ακινητοποιημένο και χρειάζεται η συνδρομή των επιβατών για να το ξεκολλήσουν.

Μέσα 24 ώρες έπεσαν 40 εκατοστά χιονιού, το περισσότερο από το 1957.

 

 

 

Δείτε  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top