Οι «άγγελοι του Ζάεφ»: Η πανέμορφη κόρη και η δυναμική σύζυγος του πρωθυπουργού των Σκοπίων

Λάτρης της Ελλάδας η κόρη του

Μπορεί ο Ζόραν Ζάεφ να είναι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, όμως οι γυναίκες της οικογένειάς του συγκεντρώνουν τα φλας και το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Την πρωτοκαθεδρία έχει η εντυπωσιακή κόρη του, Αλεξάντρα.

Πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα λέει ο σοφός λαός, όμως πίσω από το Ζόραν Ζάεφ βρίσκονται περισσότερες.

Την πρώτη θέση βέβαια στην καρδιά του Σκοπιανού πρωθυπουργού δεν έχει άλλη από τη 17χρονη κόρη του Αλεξάντρα. Με αναλογίες μοντέλου, η δεσποινίς Ζάεβα δίνει τροφή στους θαυμαστές της στο Instagram με φωτογραφίες που θα ζήλευσαν ακόμη και επαγγελματίες.

Λάτρης της Ελλάδας η κόρη του Ζάεφ

 

Η Eλλάδα φαίνεται ότι είναι από τους αγαπημένους της προορισμούς με την Αλεξάντρα να μη χάνει ευκαιρία να φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη και φυσικά τη Χαλκιδική την οποία επισκέπεται συχνά.

Σημαντική θέση στη σελίδα της έχουν και οι φωτογραφίες με τον πατέρα της, αλλά και την αγαπημένη ξαδέρφη της, Εύα, κόρη του αδερφού του Ζόραν Ζάεφ.

Στα 22 της χρόνια, η νεαρή φοιτήτρια είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των μέσων κοινωνικής δίκτύωσης των Σκοπίων με τους θαυμαστές της στο Instagram να ξεπερνούν τις 44.000.

Η δυναμική σύζυγος του Ζάεφ

 

Από το πλευρό του Ζόραν, δε θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Ζορίκα. 23 χρόνια μαζί. Το στήριγμά του στα εύκολα και τα δύσκολα. Τι κι αν τα μέσα τους χωρίζουν εκείνοι είναι ακόμη μαζί. Δυναμική και με έντονη δράση σε θέματα που φορούν τη θέση της γυναίκας.

Τα μέσα εναντίον της οικογένειας του Ζάεφ

 

Μπορεί ο Ζόραν Ζάεφ να είναι υπερήφανος για τις εντυπωσιακές και ταυτόχρονα ισχυρές γυναίκες της ζωής του, όμως ορισμένα μέσα τον είχαν κατηγορήσει ότι με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με στόχο να πραγματοποιεί η οικογένειά του τα όνειρά της".

Όπως η εταιρεία με ρούχα την οποία έχει η σύζυγος του αδερφού και στην οποία απασχολείται και η ανιψιά του Εύα. Εκείνος όμως απέρριψε τις κατηγορίες και συνεχίζει να βαδίζει έχοντας στο πλευρό του, τους «άγγελους του Ζόραν».

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top