Ρίο Ντε Τζανέιρο: Η σκοτεινή πλευρά του καρναβαλιού - Μία Βραζιλιάνα πουλάει την παρθενιά της για να αγοράσει σπίτι

Εκδίδονται από... 10 ετών

Μία νέα κοπέλα μόλις 19 ετών αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της για 750.000 ευρώ ,ώστε να αγοράσει σπίτι.

Κάθε Φεβρουάριο εκατοντάδες χιλιάδες  άνθρωποι χορεύουν σάμπα στους δρόμους της πρωτεύουσας του καρναβαλιού . Στην άλλη όμως τη σκοτεινή πλευρά του Ρίο Ντε Τζανέιρο , στα μισοφωτισμένα σοκάκια  κινείται ο αθέατος κόσμος του οργανωμένου εγκλήματος και των διονυσιακών οργίων με ιερόδουλες .

Ημίγυμνες κοπέλες  ανάμεσά τους και κοριτσάκια 10 ετών, πωλούν το κορμί τους σε μεθυσμένους τουρίστες . Μισή ώρα σεξ κοστίζει περίπου 20 ευρώ . Η Ζαν από την ηλικία των 10 μέχρι και σήμερα κάθε νύχτα βρίσκεται παραπλεύρως του πιο μεγάλου αυτοκινητόδρομου της Βραζιλίας. Όλα αυτά, για περίπου 15 ευρώ...

Μία Βραζιλιάνα πουλάει την παρθενιά της για 750.000 ευρώ

 

Η Ροζαλί στα 19 της βγάζει την παρθενιά της στο σφυρί, εμπνευσμένη από την ταινία ανήθικη πρόταση με τη Ντέμι Μουρ. Ο νικητής θα περάσει 12 ώρες μαζί της . Θέλει να φύγει από τις φαβέλες της Βραζιλίας γι΄ αυτό και πουλά την πρώτη της φορά για 750.000 ευρώ. Θέλει ν' αγοράσει σπίτι στη μητέρα της και να πληρώσει τις σπουδές της. Δεν θέλει να καταλήξει στο δρόμο όπως δεκάδες κοπέλες στη πόλη Μπέλο Οριζόντε όπου  λειτουργούν 23 ροζ σπίτια .

Φέτος, το Υπουργείο Υγείας θα μοιράσει ενόψει του καρναβαλιού  77.000.000 προφυλακτικά. Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πόρνες ετοιμάζονται προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορδές των επισκεπτών στη χώρα.

Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ζητά πληρωμή σε... είδος για ενοίκιο από κοπέλα στη Βρετανία

 

Ένα διαφορετικό ερωτικό αλισβερίσι συνηθίζεται στη Βρετανία.  Οι ιδιοκτήτες σπιτιών νοικιάζουν τα σπίτια τους  με δωρεάν με αντάλλαγμα  «σεξουαλικές χάρες».

Η κοπέλα που απάντησε στην ανήθικη αγγελία του ήταν  δημοσιογράφος . Σύμφωνα με έρευνα , μόνο πέρυσι , περίπου 140.000 υποψήφιες μισθώτριες διαμερισμάτων δέχθηκαν ανάλογες προτάσεις .

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top