Άγριο φονικό στην Ιταλία - Σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους και αυτοκτόνησε

Μετέτρεψε τη γειτονιά σε πεδίο μάχης

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Ιταλία. Ιδιωτικός φρουρός που είχε σχέσεις με νεοφασιστική οργάνωση, σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στην κόρη τους. Ο δράστης βγήκε στο μπαλκόνι και άνοιξε πυρ εναντίον όποιου έβλεπε μπροστά του τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους.

Πεδίο μάχης επί 6 ώρες έγινε η μικρή πόλη Μπελόνα, κοντά στην Καζέρτα της κάτω Ιταλίας.

Ο Νταβίντε Μάνγκο 48 ετών σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του με κυνηγετική καραμπίνα μπροστά στην 14χρονη κόρη τους που κατάφερε να το σκάσει. Μετά ταμπουρώθηκε στο σπίτι. Βγήκε στο μπαλκόνι και φώναξε "Σκότωσα τη γυναίκα μου" και σε κατάσταση αμόκ πυροβολούσε αδιακρίτως όποιον πλησίαζε.

Τραυμάτισε 5 ανθρώπους. Σκάγια στο πρόσωπο δέχτηκε και ο αρχηγός των καραμπινιέρων που είχαν σχηματίσει κλοιό στην περιοχή. Προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί. Εκείνος απειλούσε να τινάξει το σπίτι στον αέρα. Ούτε ο πατέρας του δεν μπόρεσε να τον μεταπείσει.

Στις 21:30 ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που είχε σκοτώσει την 45χρονη σύζυγό του. Γιατί; Απείλησε πως θα τον αφήσει.

Ο Μάνγκο ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Εργαζόταν ως ιδιωτικός φρουρός στο Τορίνο και είχε στενές σχέσεις με μέλη νεοφασιστικής οργάνωσης. Η επιστροφή του σπίτι, για να περάσει λίγες μέρες με την οικογένειά του, μετατράπηκε σε λουτρό αίματος.

Δείτε το ρεπορτάζ της Αντιόπης Σωτηρίου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ