ΗΠΑ: Kρουαζιερόπλοιο παλεύει με κύματα ύψους 12 μέτρων για τρεις ημέρες - Βίντεο

Στους 17 οι νεκροί από τις κατολισθήσεις στη Νότια Καλιφόρνια

Στις ΗΠΑ το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας μετέτρεψε μία κρουαζιέρα σε εφιάλτη. Το πλοίο «αιχμαλωτίστηκε» στο έλεος του «κυκλώνα - βόμβα» για τρεις μέρες.

Το κρουαζιερόπλοιο “Norwegian Break Away” πάλευε για 3 ολόκληρες μέρες με κύματα ύψους 12 μέτρων. Αναχώρησε από το λιμάνι της Νέας Υόρκης με προορισμό τις Μπαχάμες και βρέθηκε στο έλεος της «μετεωρολογικής βόμβας».

Οι διάδρομοι πλημμύρισαν, το προσωπικό προσπαθούσε με σκούπες να απομακρύνει τα νερά που έμπαιναν μέσα από κάθε άνοιγμα. Στο πάτωμα πετσέτες και σεντόνια, ενώ κόλλησαν τους πίνακες στους τοίχους με ταινία για α μην πέσουν.

Οι 4.000 επιβάτες φοβήθηκαν ότι θα ζήσουν έναν δεύτερο «Τιτανικό». Ευτυχώς όλοι επέστρεψαν σώοι, ωστόσο η πλοιοκτήτρια εταιρεία αρνήθηκε κατηγορηματικά να αποζημιώσει τους επιβάτες.

Αγώνα με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία, προκειμένου να εντοπίσουν παγιδευμένους, από τις φονικές κατολισθήσεις στη Νότια Καλιφόρνια που έχει θαφτεί κάτω από τόνους λάσπης. 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ τουλάχιστον 13 εξακολουθούν να αγνοούνται.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top