Προκαλεί ο Κιλιτσντάρογλου: «Όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο, εγώ θα πάρω τα νησιά από την Ελλάδα»

Δείτε τι μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία Άννα Ανδρέου

Κιλιτσντάρογλου: «Εγώ θα πάρω τα νησιά από την Ελλάδα»

«Όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο εγώ θα πάω και θα πάρω τα νησιά που έχει υπό την κατοχή της Ελλάδα», δήλωσε ξανά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατηγορώντας τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν είναι πατριώτης και νοιάζεται μόνο για τα πράσινα δολάρια.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο ηγέτης του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού κόμματος (CHP) είπε ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι υπό την κατοχή του ελληνικού στρατού.

 «Ρώτησα τον Ερντογάν αν έχουμε δικαιώματα σχετικά με αυτά τα νησιά. Ούτε λέξη. Πήγαν στην Ψέριμο (Κετσί). Και ρωτάω τον Ερντογάν: Τίνος είναι αδελφέ η Ψέριμος; Αν είναι δικό μας πες είναι, αν δεν είναι ο πες δεν είναι. Αλλά απάντηση καμία. Αυτά τα νησιά τα πουλήσατε ή τα δώσατε πεσκέσι σε κάποιους;

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας ήρθε και είπε μολών λαβέ και εγώ του είπα ότι θα έρθω το 2019 και θα τα πάρω. Έπρεπε να βγει κάποιος από την κυβέρνηση να πει ναι αδελφέ θα τα πάρουμε.

Αυτοί όχι μόνο δεν είναι πατριώτες, μη πατριώτες είναι. Αυτών ο πατριωτισμός μόνο στα λόγια υπάρχει. Εκείνος μόνο τα πράσινα δολάρια κοιτάζει, πώς θα βρούμε χρήμα», ανάφερε ο Κεμάλ Κιλιτσντάργλου.

 

 

Άννα Ανδρέου, Τουρκία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top