Ομογενής μπλεγμένος στη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών στην Αυστραλία

Είχε γνωριμίες με αστέρες του Χόλιγουντ

Εμπλεκόμενος στην μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών στην ιστορία της Αυστραλίας  είναι ένας ομογενής.  Ο Κρις Καφκάκης με 7 ακόμη συνεργούς  θα έριχναν στην αγορά έναν τόνο  ναρκωτικών, η αξία των οποίων αγγίζει το 1 δις δολάρια. Στο  Instagram ο Κρις φιγουράρει δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Οι φωτογραφίες με διασημότητες όπως  τον βρετανό καλλιτέχνη Εlton John  και της Alessandra Ambrosio έκαναν τον Χρήστο Καφκάκη ή αλλιώς «DJ Chris C», να έχει ιδιαίτερη θέση στον λαμπερό  κόσμο του Χόλυγουντ.

Ο Δημήτρης Μαθέας, δημοσιογράφος του Ράδιο Ελλάς Αυστραλία, λέει στο Star: «Είχε πολλές γνωριμίες  με διεθνούς εμβέλειας αστέρες του κινηματογράφου της μουσικής και της μόδας. Είχε φωτογραφίες δίπλα από διασημότητες όπως η  Whoopi Goldberg και ο Ted Danson. Έχει φωτογραφίες με την Gwen Stefani και τον Dave Grohl καθώς και με τις ηθοποιούς Heidi Klum, Alessandra Ambrosio και πολλούς άλλους».

Όμως ο 44χρονος Ελληνοαυστραλός από την Αδελαΐδα  που είχε γνωριμίες με διεθνούς εμβέλειας αστέρες, συνέδεσε το όνομά του  με το κύκλωμα που εισήγαγε  την μεγαλύτερη ποσότητα μεθαμφεταμίνης  στην ιστορία της Αυστραλίας.

Ο Λέαν Κλος, της ομοσπονδιακής αστυνομίας, δήλωσε για την υπόθεση: «Είναι ένα σημαντικό χτύπημα που έχουμε κάνει κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Σίγουρα πιστεύουμε ότι οι συλληφθέντες θα ισχυριστούν ότι οι  έμποροι και οι διακινητές είναι άλλοι».

Επί έξι μήνες η αστυνομία του Περθ παρακολουθούσε τις κινήσεις του. Ένα πλοίο φορτωμένο με τα ναρκωτικά από την Κίνα έφτασε στο λιμάνι  του Τζέραλντον και από εκεί οι ουσίες φορτώθηκαν σε βαν. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ελληνοαυστραλός επισύρουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top