Έξαλλοι οι Γάλλοι με την Brigitte Macron - Την κοροϊδεύουν ότι φέρεται σαν «Μαρία Αντουανέτα»

Την κατηγορούν ότι είναι σαν την κακομαθημένη βασίλισσα

H Brigitte Macron κοροϊδεύτηκε από τους Γάλλους ότι φέρεται σαν «Βασίλισσα της Γαλλίας», λόγω της επιμονής της να στέκεται δίπλα στον σύζυγό της, αντί για πίσω του, όπως επιτάσσει η παράδοση.

Οχτώ μήνες από την εκλογή του Emmanuel ως πρωθυπουργού, φαίνεται ότι η Πρώτη Κυρία δεν είναι ικανοποιημένη με το να είναι «στη σκιά του».

Μιλώντας στο French radio, η 64χρονη Brigitte δήλωσε: «Μια γυναίκα δεν πρέπει να είναι πίσω», αναφερόμενη στο πρωτόκολλο.

Αυτό έκανε πολλούς να την χλευάσουν, συγκρίνοντάς την με την Μαρία Αντουανέτα, την τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας πριν ξεσπάσει η Γαλλική Επανάσταση, σύμφωνα με τους Times.

H νεανική αίσθηση του στιλ της και η διαφορά των 24 χρόνων από τον σύζυγό της έκανε πολλούς να «σηκώσουν τα φρύδια» όταν έγινε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Ωστόσο, η Brigitte Macron έσπασε το ρεκόρ γραμμάτων που έλαβε ποτέ σύζυγος Προέδρου, με εκατοντάδες «ώριμες» γυναίκες να θαυμάζουν την προσωπικότητά της και την ικανότητά της να γοητεύσει ένα μικρότερο άνδρα.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι «δεν νοιώθει σαν Πρώτη Κυρία, και ότι αυτός ο όρος είναι ένας αμερικανικός όρος, mε τον οποίο δεν έχει τίποτα κοινό».

 

Πηγή: Daily Mail

Φωτό: AP

Video: Reuters