Ασύλληπτη τραγωδία ανήμερα την Πρωτοχρονιά: Aυτοκτονικός έπεσε από τον 8ο και προσγειώθηκε σε αγοράκι

Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή μέσα το ασθενοφόρο

Aυτοκτονικός έπεσε από τον 8ο και προσγειώθηκε σε αγοράκι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι 21 μηνών, ανήμερα την Πρωτοχρονιά όταν αυτοκτονικός πήδηξε από το παράθυρο 8ου ορόφου και προσγειώθηκε πάνω του.

Ο πατέρας του αγοριού έγινε μάρτυρας της στιγμής που ο 39χρονος προσγειώθηκε στον γιο του στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

Τόσο το μικρό αγοράκι όσο και ο 39χρονος άφησαν την τελευταία τους πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τους επαναφέρουν στη ζωή. Η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι ο 39χρονος πήδηξε από τον 8ο όροφο για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του μικρού αγοριού Anna Polishchuk χαιρετούσε τους γονείς της μετά το οικογενειακό τραπέζι για την Πρωτοχρονιά. Βγήκε από το σπίτι λίγα λεπτά μετά το μοιραίο δυστύχημα για τον γιο της.

Είχε φτάσει ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπαθούσαν να σώσουν το μικρό αγοράκι. «Άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και μετά έτρεξε η μητέρα του παιδιού. Πήγε στο ασθενοφόρο όπου οι διασώστες προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί και κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί. Έκλεισα το παράθυρό μου γιατί υπήρχε απίστευτος πόνος στις κραυγές της. Δεν μπορούσα να το ακούσω», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

«Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και έπεσε πάνω στο παιδί. Το αγοράκι διαλύθηκε από τη δύναμη του χτυπήματος. Προσπαθήσουμε να το επαναφέρουμε στη ζωή αλλά πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο», δήλωσε ο διασώστης Vitaly Reznikov.

 

Πηγή: Dailymail

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top