Θυσιάστηκε για να σώσει την κόρη της - Έπεσε πάνω στο μαχαίρι του δολοφόνου

Η Jayne Toal Reat δολοφονήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα

Θυσιάστηκε για να σώσει την κόρη της

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της Jayne Toal Reat. Τη μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου σε πάρτι. Μπήκε μπροστά για να σώσει την κόρη της. Η 21χρονη χορεύτρια Charlotte Reat είπε ότι η 43χρονη μητέρα της Jayne μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε πάρτι την ημέρα των Χριστουγέννων στο Μπέλφαστ.

Αστυνομία και ασθενοφόρα κλήθηκαν στο σημείο χωρίς να καταφέρουν να σώσουν την άτυχη γυναίκα, που πέθανε στην προσπάθειά της να σώσει την κόρη της.

«Θέλω μόνο να τους ευχαριστήσω όλους για τα ευγενικά τους μηνύματα. Δεν είμαι έτοιμη να απαντήσω σε κανέναν ούτε να γράψω αυτό το στάτους. Σήμερα είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ καθώς η μητέρα μου δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια μου και πέθανε στην αγκαλιά μου. Μπορώ ακόμα να την αισθανθώ στα χέρια μου και να ακούσω τις κραυγές πόνου της. Βλέπω ακόμα τον πανικό στο πρόσωπό της. Η μητέρα μου πέθανε για να με σώσει. Μαχαιρώθηκε δύο φορές στο κεφάλι, μία φορά στο πρόσωπο, μία στην πλάτη και μία στον λαιμό. Είμαι με την οικογένειά μου και πρέπει να αναγνωρίσω τη σορό της μητέρας μου αύριο. Κάτι που δεν περίμενα να κάνω ποτέ. Jayne Toal Reat πέθανες για να με σώσεις και εύχομαι μόνο να μπορούσαμε να αλλάξουμε θέσεις. Είσαι η ηρωίδα μου και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 19χρονο με την υποψία της δολοφονίας. «Οι ερευνητές ξεκίνησαν έρευνα για τον φόνο της Jayne Toal Reat σε σπίτι στην περιοχή Lisburn», σημείωσε ο επικεφαλής των ερευνών John Caldwell.

 

Πηγή: Dailymail

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top