Ο λαός θα μας εμπιστευθεί ξανά, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Η υποψηφιότητα του εγκρίθηκε πανηγυρικά

Ο λαός θα μας εμπιστευθεί ξανά, δήλωσε ο Αναστασιάδης

Είχε υποβάλει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Ιανουαρίου και τελικά την ενέκρινε το Ανώτατο Συμβούλιο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ).

Όπως ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη εγκρίθηκε πανηγυρικά, μετά την ομιλία του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Καταφέραμε να σταθούμε σωστοί απέναντι στον λαό, που μας εμπιστεύτηκε», είπε ο κ. Αναστασιάδης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο και την ηγεσία του ΔΗΣΥ, ενώ ανέφερε ότι με τη στήριξή τους έγιναν κατορθωτοί οι στόχοι που έβαλε το 2013. 

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για το Κυπριακό και υπογράμμισε τη βούλησή του για λύση, σημειώνοντας δεν θα δεχτεί να παρουσιάσει σχέδιο που δεν θα ανταποκρίνεται στις επιδιώξεις και ευαισθησίες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

Επίσης, κάλεσε τον κόσμο του ΔΗΣΥ να κωφεύσει «στις σειρήνες που προσπαθούν να μας θέλουν είτε να δεχόμαστε μια λύση που δεν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του λαού, είτε ότι τάχα εγκαταλείψαμε το όραμα για να βρούμε τον τρόπο πως μέσα από τον ειρηνικό διάλογο θα πετύχουμε επιτέλους αυτό που θα κάνει τον καθένα να νιώθει ασφαλής και να δημιουργεί προοπτική για το μέλλον και θα δημιουργήσει τις συνθήκες ειρηνικής συμβίωσης επιτέλους, αλληλοσεβασμού με τους συμπατριώτες μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top