Ακόμα μια σύλληψη για τη βομβιστική επίθεση στο Parsons Green

Ασταμάτητες οι έρευνες της αστυνομίας του Λονδίνου - Νέα Ενημέρωση: 16:53

Οι βρετανικές αρχές προχώρησαν σε ακόμα μία σύλληψη για τη βομβιστική επίθεση στο μετρό του Parsons Green στο Λονδίνο, που σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου.

Αυτήν τη φορά, ο συλληφθείς είναι ένας 20χρονος άντρας. Οι αρχές τον συνέλαβαν σε διαμέρισμα στο Cardiff της Ουαλίας. Συνελήφθη από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Η αστυνομία του Λονδίνου έχει συλλάβει μέχρι τώρα 7 άτομα για το συγκεκριμένο περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκαν 30 άτομα, όταν αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη μερικώς μέσα σε βαγόνι του μετρό.

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή, ο 18χρονος Άχμεντ Χασάν έκατσε στο δικαστικό εδώλιο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο Χασάν θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Ακόμα 2 άντρες, ένας 25χρονος κι ένας 30χρονος ανακρίνονται από την αστυνομία, ενώ 3 αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να αντιμετωπίζουν κατηγορίες. O ένας είναι 41 ετών, ο δεύτερος 21 και ο τρίτος 17. 

Η αστυνομία δε σταματά τις έρευνες, δίνοντας έμφαση στο Surrey, νότια του Λονδίνου, και το Cardiff, πρωτεύουσα της Ουαλίας, 240 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου.