Αυτό είναι το κορίτσι του πρίγκιπα George;

Ο λόγος για τη μικρή Maud Windsor - Πρώτη ανάρτηση: 08-09-2017 18:04

Οι φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του πρίγκιπα George στο σχολείο χθες, Πέμπτη, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος γαλαζοαίματος που έγινε μαθητής του Thomas's School in Battersea. Μαζί του και η κόρη του Λόρδου Frederick Windsor, Maud.

Η 4χρονη θα είναι συμμαθήτρια του μικρού πρίγκιπα στο σχολείο και τα διεθνή ΜΜΕ ήδη μιλούν για το «κορίτσι του πρίγκιπα George». Οι γονείς της την έντυσαν με τη σχολική στολή και έναν ασορτί κόκκινο φιόγκο στα κατσαρά μαλλάκια της, για να είναι σικάτη και κομψή. Το κοριτσάκι φαίνεται χαρούμενο και κεφάτο, σε αντίθεση με τον George που - κλασσικά - τραβολογούσε το χέρι του πατέρα του, Πρίγκιπα William, και ήταν κακόκεφος. 

  

Οι δυο συμμαθητές είναι μακρινά ξαδέρφια και θα έχουν άπλετο χρόνο μπροστά τους να «δεθούν» και να αναπτύξουν στενές σχέσεις κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ο μικρός George θα συστηθεί ως George Cambridge στους συμμαθητές του, για να είναι η καθημερινότητά του όσο πιο ομαλή και «παιδική» γίνεται.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο

Τα παιδιά χθες γνωρίστηκαν με τους δασκάλους τους και με τους συμμαθητές τους. Επίσης, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, για να μάθουν τα κατατόπια.

Η τάξη του πρίγκιπα George αποτελείται από 21 μαθητές και θα έχει το μάθημα «ομαδικό παιχνίδι» 3 φορές την εβδομάδα.

Όπως σχολιάζει ο διευθυντής του σχολείου, ο πρίγκιπας, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, θα «έχουν ομαλή εισαγωγή στο εκπαιδευτικό σύστημα. Η μέρα θα είναι σχεδόν μισή στην αρχή, αλλά όλοι οι γονείς θα έχουν χρόνο να πάνε σπίτι τους και να ξεκουραστούν πριν πάρουν τα παιδιά τους. Έπειτα, μια μέρα, τα παιδιά θα κάτσουν στο σχολείο και για μεσημεριανό. Τότε θα αρχίσει το φουλ πρόγραμμα».