Take My Breath Away Μελάνια! Με 12ποντα και στυλ top gun πήγε στους πληγέντες του Τέξας!

Θέμα συζήτησης έγινε ξανά η στυλιστική επιλογή της Πρώτης Κυρίας

Με γόβες στο πλημμυρισμένο Τέξας η πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Πίσω στο 1986, όταν ο Τομ Κρουζ έσκιζε τους αιθέρες με τα αμερικανικά F16 μας γύρισε η Μελάνια Τραμπ με το στυλ και τον αέρα της. 

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ πηγαίνει με τον σύζυγο της στους πληγέντες του Τέξας και κάνει πάλι όλο τον πλανήτη να παραμιλά με το στυλ της, με κάποιους ωστόσο να κριτικάρουν αρνητικά τα υποδήματα της, υποστηρίζοντας πως δεν είναι κατάλληλα για την περίσταση.

Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν να δουν την Μελάνια να πηγαίνει στους ανθρώπους που έχουν χάσει περιουσίες και σπίτια, με αθλητικά παπούτσια και ένα πολύ casual ντύσιμο, ωστόσο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ έβαλε πάνω από όλα για μια ακόμη φορά την κομψότητα.  

Φορώντας total black σύνολο μαύρες 12ποντες γόβες και ένα λαδί fly η Μελάνια, σε αντίθεση με τον σύζυγο που επέλεξε πιο σπορ παπούτσια, πόζαρε λίγο πριν την απογείωση, με αέρα σταρ. 

Τα μαλλιά της ήταν όπως πάντα "στην τρίχα", όπως και το μανικιούρ της, ωστόσο η πρώτη κυρία ήταν απαλά μακιγιαρισμένη και φαινόταν προβληματισμένη και κάπως στενοχωρημένη… 

Αν και κάποιοι εικάζουν ότι μπορεί η Μελάνια όταν φτάσει στις πλημμυρισμένες πόλεις να αλλάξει παπούτσια, υπενθυμίζουν ότι η επιλογή της να φορέσει γόβες δεν αποτελεί έκπληξη! Η πρώτη κυρία δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τις γόβες του Μανόλο Μπλάνικ. Με γόβα μυτερή είναι όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Πάντως δεν είναι η μόνη που δέχεται επικρίσεις για τα 12ποντα, ανάλογα σχόλια έχει ακούσει και η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, η οποία έχει πάθος με τη μόδα .

Το προεδρικό ζεύγος, θα επισκεφτεί το Corpus Christi και το Austin, πριν επιστρέψουν στην Ουάσιγκτον. Κατά την επίσκεψη τους στις δύο πόλεις, ο Τραμπ και η Μελάνια θα ενημερωθούν για όλα τα προβλήματα που προκάλεσε ο τυφώνας Χάρβει, ενώ στο Austin θα επισκεφτούν το κέντρο έκτακτης ανάγκης δημόσιας ασφαλείας του Τέξας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πλανητάρχης δεσμεύτηκε την Δευτέρα να βοηθήσει τους πληγέντες, εκτιμώντας πάντως ότι για να γίνουν όλες οι περιοχές που επλήγησαν όπως ήταν πριν θα απαιτηθούν πολλά χρήματα .

ΦΩΤΟ AP, REUTERS

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top