Ο Μακρόν ξοδεύει πάνω από 8.600 ευρώ τον μήνα για το μακιγιάζ του!

Τα ίδια έκαναν και οι προκάτοχοι του - Πρώτη ανάρτηση: 25-08-2017 19:48

Ένα σκασμό λεφτά δαπανά ο Γάλλος πρόεδρος για το μακιγιάζ του. Η εξωτερική εμφάνιση είναι το «άλφα και το ωμέγα» για τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος πληρώνει περίπου 8.600 ευρώ τον μήνα για...  μέικ απ, κρέμες, μάσκαρες και μολύβια.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ο κύριος Μακρόν έχει και προσωπική μακιγιέζ, η οποία είναι γνωστή ως Νατάσα Μ, η οποία τον ακολουθεί σχεδόν παντού, φροντίζοντας να του χαρίζει πάντα λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο!

Σύμφωνα με το περιοδικό Le Point, η μακιγιέζ έχει ήδη καταθέσει δυο τιμολόγια: ένα για το ποσό των 10.000 ευρώ κι άλλο ένα για το ποσό των 16.000€! 

Εκπρόσωπος του Γάλλου προέδρου, όταν ρωτήθηκε για τα υπέρογκα ποσά παραδέχτηκε ότι η κυρία Νατάσα Μ. βοήθησε τον Μακρόν και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, δεν αρνήθηκε ότι είναι πολλά τα λεφτά, ωστόσο υποστήριξε ότι οι προκάτοχοι του Μακρόν ξόδευαν περισσότερα .

Ο Νικολά Σαρκοζί για παράδειγμα ξόδευε σχεδόν 7.600 ευρώ για μακιγιάζ όσο ήταν πρόεδρος της Γαλλίας, ενώ ο Φρανσουά Ολάντ ξόδευε σχεδόν 10.000 ευρώ τον μήνα για τον… κουρέα του και 6.000 ευρώ το μήνα για μακιγιάζ!