Mια οπτασία η Μελάνια: Με φόρεμα 2.032 ευρώ υποδέχτηκε το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Κορέας

Στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ μετά την σκληρή κριτική που δέχτηκε επειδή έβρισε δημοσιογράφους

Μελάνια Τραμπ: Το φόρεμα Roland Mouret των 2.032 ευρώ

To προεδρικό ζεύγος της Νότιας Κορέας υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Μελάνια.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που βρισκόταν στην Ουάσινγκτον, επέστρεψε στον Λευκό Οίκο για να είναι δίπλα του, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει πολύ άγρια κόντρα μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ και της δημοσιογράφου του MSNBC «Morning Joe», Mίκα Μπρζέζνσκι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια κατέκρινε το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Τραμπ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «καταστρέφει τη χώρα».

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, την κατακεραύνωσε χαρακτηρίζοντας «χαμηλό» το IQ της, και αποκαλώντας την μεταξύ άλλων «τρελή».

Συν τοις άλλοις, είπε πως «αιμορραγεί από το πρόσωπό της λόγω μετά το lifting προσώπου».

Όπως είναι φυσικό τα σχόλια αυτά προκάλεσαν σάλο, με την  Μπρζέζνσκι, να απαντά πως «ο Τραμπ δεν είναι νοητικά προικισμένος προκειμένου να συνεχίσει να παρακολουθεί την εκπομπή μας».

ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η ΜΕΛΑΝΙΑ

Μέσω της εκπροσώπου της, η Μελάνια εξέφρασε την υποστήριξη στο πρόσωπο του συζύγου της, λέγοντας πως όταν ο εκείνος πέφτει θύμα τέτοιων επιθέσεων, θα αντεπιτίθεται δέκα φορές πιο σκληρά.

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΩΝ 2.030 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΒΕΣ ΤΩΝ 592 EYΡΩ

Για να υποδεχθεί το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Κορέας, η Μελάνια επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Roland Mouret σε παλ χρώμα, αξίας 2.032 ευρώ, και nude Christian Louboutin γόβες, που κόστιζαν 592 ευρώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top