Ο kinky Ελληνορθόδοξος ιερέας με το κέικ και τα ψηλοτάκουνα «ξαναχτύπησε»-Για τι κατηγορείται

Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο-Μετά τις ερωτικές ατασθαλίες με Περουβιανή, ήρθαν οι οικονομικές ατασθαλίες

Ο kinky Ελληνορθόδοξος ιερέας με το κέικ και τα ψηλοτάκουνα «ξαναχτύπησε»-Για τι κατηγορείται

Πριν από περίπου δυο χρόνια, το γύρο του κόσμου και του διαδικτύου, έκαναν τα kinky κατορθώματα του George Passias, ενός 68χρονου Ελληνορθόδοξου ιερέα, ο οποίος ικανοποιούσε τα ερωτικά και σεξουαλικά του φετίχ με μια 47χρονη παντρεμένη γυναίκα και μάνα τεσσάρων παιδιών.

Σε ροζ video που είχε κυκλοφορήσει τότε, ο 68χρονος ιερέας απεικονιζόταν σε άκρως… ιδιωτικές στιγμές μαζί με την Περουβιανή ερωμένη του, Edith Bouzalas (την οποία σύστηνε ως πνευματικό του παιδί), να «παίζουν» με κέικ και ψηλοτάκουνα.

Οι ερωτικές του ατασθαλίες, είχαν ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την εκκλησία. Ωστόσο δυο χρόνια μετά, τον κυνηγούν και για τις οικονομικές του ατασθαλίες.

Τι έκανε; Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», από τα επίσημα ταμεία της εκκλησίας της οποία προΐστατο ο ιερέας,  λείπουν 99.249 δολάρια για τα οποία δεν υπάρχει κανένα δικαιολογητικό.

Παράλληλα, η 47χρονη Περουβιανή με την δικαιολογία ενός δανείου που ήθελε να αποπληρώσει, φέρεται να εισέπραξε από τον λογαριασμό της ενορίας του σχολείου για το οποίο ήταν υπεύθυνη, το ποσό των 30.000 δολαρίων, χωρίς παραστατικά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top